Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel o ulozi u Guardians Of The Galaxy i drugim Marvelovim projektima!
Slavni glumac svako toliko voli podsjetiti javnost o budućim projektima s Marvelom

Vin Diesel o ulozi u "Guardians Of The Galaxy" i drugim Marvelovim projektima!

Foto: Facebook

Slavni Riddick Vin Diesel postao je Marvelov stručnjak za marketing, sudeći prema novostima koje neprestano objavljuje bilo na svom Facebook profilu ili u intervjuima.

Podsjetimo, prije točno 2 mjeseca objavio je fotografiju kojom je natuknuo kako bi se mogao pojaviti u novim Osvetnicima kao jedan od njihovih članova, Vision. Do današnjeg dana nismo čuli ništa novo o tom potencijalnom projektu, ali smo zato saznali kako će posuditi glas Grootu u akcijskoj SF avanturi Guardians Of The Galaxy. Simpatični Diesel kaže kako to sve radi zbog fanova koji mu zbog tih poteza šalju poruke zahvale: "Thanks Vin!"

Diesel nam se ponovno zapričao. Sad je zamaskirao izjavu kako će glumiti još jednog Marvelovog lika u filmu koji će se početi prikazivati 2016. godine, prenosi BleedingCool. "Kad sam se našao s Marvelom nismo ništa dogovorili odmah, niti je bilo potrebe. Bilo je riječi o filmu koji će biti predstavljen u Fazi 3 što je tek za nekoliko godina" , kaže Diesel.

Na pitanje kako to da je dobio ulogu Groota Diesel kaže kako su to dogovorili zbog fanova koji ga što prije žele vidjeti u jednom od Marvelovih filmova: "Iz Marvela su mi rekli da ću dobiti nešto odmah, žele se fokusirati na 2016. godinu, ali žele i udovoljiti fanovima već sada", potvrdio je zagonetni glumac.

Neki mediji već su se raspisali o spajanju brendova, pa se tako nagađa o udruživanju Sonyja i Marvela u obliku Čudesnog Spider-Mana i Vin Diesela kao Kingpina. Naravno, možda nema veze s tim, možda je to samo pametno sročena izjava kako bi zainteresirala javnost...

Guardians Of The Galaxy počet će s prikazivanjem sljedeće ljeto. Što vi mislite, hoće li Diesel uistinu biti Groot te sprema li nam nešto stvarno veliko ili je riječ o dobro osmišljenom publicitetu?

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala