Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvel želi ženskog superheroja
Čini se da Marvelov producent Louis D'Esposito smatra kako bi bilo vrijeme da se napravi film sa superjunakinjom u glavnoj ulozi

Marvel želi ženskog superheroja

Nitko ne radi više superuspješnih filmova o superherojima od Marvel Studia. Marvel je učinkovito izbacio dva filma godišnje no osim ponovljene uloge Scarlett Johansson kao Crne Udovice te evoluciji Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) u filmovima o Iron Manu, superheroji na velikim ekranima isključivo su bili muškarci. Odnosno, barem oni naslovni.

Iako D'Esposito smatra kako je film sa superjunakinjom u naslovnoj ulozi neizbježan, svjestan je kako će trebati vremena da to postane stvarnost: "Teško je jer imamo malu radnu skupinu u Marvelu. Mi radimo dva filma godišnje. Kako bi te filmove dobro napravili potrebno nam je mnogo rada i radnika. Kad bi sad dodali još i treći film bilo bi nam preteško. Sad imamo ta tri, četiri, pet filmova na kojima radimo tako da se trenutno koncentriramo na to."

Koju bi vi Marvelovu superjunakinju rado vidjeli u naslovnoj ulozi?

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 8.9.2013. 21:09

    @shizuma, yup, Catwoman definitivno treba reboot, više po uzoru na ovu njenu novu verziju u stripovima, svakako se ne bih žalio :) sa Magik nisam nešto puno upoznat, znam je samo iz jednog broja X-Mena..barem mislim da je to bilo tamo, nisam siguran da budem iskren xD no vjerovat' ću ti na riječ što se nje tiče. U svakom slučaju mislim da su X-Meni dobar primjer gdje se može naći puno dobrih super heroina koje odstupaju od pozadine među svim onim mutantima. X-Men film više centriran oko Storm recimo...a osobno bih volio vidjeti Dazzler, njena povijest i razvoj u mutanta mi se čini da bilo fora vidjeti u filmu :)

  • #6
    1 0
    Shizuma shizuma @ 8.9.2013. 18:52

     @lizistrata -.-" black widow nebi štela komentirati no kad već veliš njih dvije ne znam po čemu bi recimo Peggy Carter više zaslužila solo film od Monice Rambeau . . zbog svega 15 minuta u Captain Americi :S al dobro. .s njom bi to tek bio tipični "zaljubljena sam u superheroja" film . . DC nema dobar film osim Watchmena u novije vrijeme i starih Batmana i to je to o stalo su im sve epic failovi. Green Lantern je toliko loš da je to nešto previše strašno pogotovo kad se usporedi sa animiranom verzijom. DC radi odlične animirane filmove mislim da bi se tog trebali držati. .oni su i tebi koliko znam savršeno sjeli ;)

    @pandaboy Catwoman je meni recimo odlična ali film o njoj je toliko loš da kao i da nije napravljen tj. ja se pravim kao da nije tako da se ne živciram pa onda zaista ako pogledam što ti nudiš Batwoman film se čini kao odlična ideja  ;) A što se super-heroina opčenito tiče;  Ma možda ih tretiraju kao side-kickove u stripovima, no opet bez određenih super-heroina mnogi super-heroji ne bi preživjeli ni prvu "bitku" :P  Ali recimo Magik to je super-heroina koja bi bez imalo većih napora scenarista mogla preuzeti cijeli film na svoja leđa bez imalo klišeja u njemu.. :)

  • #5
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 8.9.2013. 0:23

    @shizuma, yup, slažem se za Witchfire film, ali nažalost i sa time da nema baš nešto prostora za super heroine u filmovima, pogotovo jer ih i u stripovima tretiraju više kao neke side-kickove ili second class heroje. Često ih autori dizajniraju da budu copy-paste muškog superheroja a ne kao neke nove, orginalne heroje. Imamo Bat-woman, Super-girl, Ms. Marvel, American Dream, She-Hulk, Bird-woman, Spider-woman itd. Mislim da je i to dio problema zašto te likove ljudi, koji nisu upoznati sa njihovim osobinama i razvojem putem stripova, ne shvaćaju ozbiljno i ne dobivaju zasluženu popularnost. Kao npr. navedena Batwoman, koja je awesome :D ...but one can always hope...

  • #4
    0 0
    Lizistrata lizistrata @ 7.9.2013. 22:54

    Jao vidjeti black widow u solo filmu, wouldn't that be nice :)Ok ideja ali samo pod uvjetom da se ovaj put opet ne glupiraju radeći "ženski" film (sjetimo se nekih prethodnih fijaska :P) umjesto da naprave neš normalno u skladu s fakin stripom..@shizuma da, definitivno priče s potencijalom ali mi se čini da su veće šanse da uzmu nekoga već spomenutog gore, neku facu koja će tada biti  već viđena, pod uvjetom da bude neš od toga..Da tema ima potencijala, ima.. =)

    Mada bih osobno radije vidjela novu DC-ovu Batwoman, Marvel mi se već lagano forsira.. Filmovi jesu zabavni ali pitanje kak još dugo mogu s istim forama pobirati uspjeh.. 

  • #3
    1 0
    Shizuma shizuma @ 7.9.2013. 22:50

    @rorschach da ima nešto u tome što si rekao ma da ima strašno kvalitetnih Marvelovih superjunakinja koje definitivno zaslužuju film ako ih vec njihovi muški "kolege" imaju. Mene bi recimo strašno razveselio film o Witchfire (Ananym) ekranizacija njenog puta iz superheroja u supervillana ili ne znam film o Monici Rambeau poznatijom pod nazivom Captain Marvel vođom Avengersa nakon Wasp još jedne dolične ženske heroine. . ima ih  u svijetu superheroja strašno puno a da nemaju filmskog prostora osim spomenute Elektre i još gore Cat Woman, stvarno nemaju, a to je jako tužno.

Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala