Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Najbolji sažetak Breaking Bad u samo 9 minuta!
Večeras počinje prva od posljednjih 8 epizoda ove izvrsne dramske serije koju su fanovi čekali skoro godinu dana

VIDEO: Najbolji sažetak "Breaking Bad" u samo 9 minuta!

Malo manje od godine dana smo čekali na drugi dio pete sezone jedne od najpopularnijih dramskih serija proteklih godina koja u posljednje vrijeme zasluženo osvaja nagrade, Breaking Bad.

Fanovi već mjesecima izbjegavaju spoilere, a činjenica je kako će nas bez sumnje autor serije Vince Gilligan iznenaditi razvojem događaja te posebno finalom koje je na rasporedu već 29. rujna.

Kako smo imali dosta vremena za razmišljanje o seriji te posebno o početnoj sceni iz prve epizode pete sezone koja po mnogima otkriva mnogo, neki su došli do zanimljivih ideja. Tako neki nagađaju da će Walt Jr. 'Breakfast' preuzeti očev posao, neki u toj ulozi vide Jesseja, neki samog Hanka, dok je dosta njih sigurno kako će Walter u posljednjoj epizodi krenuti u (samo)ubilački pohod. Jedna od ideja koja je kružila društvenim mrežama je kako će na kraju Walter ući u program zaštite svjedoka te da je to početak Malcolma u sredini.

No, vratimo se u stvarnost. Serija je od početka prikazivanja stekla popriličan broj obožavatelja, a od 109 nominacija za različite nagrade osvojila je čak 42. Glavni glumci, Bryan Cranston i Aaron Paul dobili su razna priznanja i nagrade, a simpatični i iskreni Aaron na svom Twitteru odbrojava dane do početka prikazivanja 9. epizode.

Podsjetimo, u planu je i spin-off Better Call Saul za koji još nije odlučeno hoće li također biti dramska serija od 60 minuta ili humoristična od 30.

Dok nećete imati priliku pogledati nove epizode, prisjetite se svih proteklih u najboljem i najpopularnijem fan videu (više od pola milijuna pogleda u manje od mjesec dana) koji u samo 9 minuta prepričava sve dosadašnje epizode i najbitnije događaje!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala