Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joss Whedon otkrio detalje o nastavku Osvetnika
Redatelj na velikom ekranu planira oživjeti njihovog najstarijeg neprijatelja, ali s novom pričom o njegovom podrijetlu

Joss Whedon otkrio detalje o nastavku "Osvetnika"

Nekoliko dana nakon što je redatelj Joss Whedon otkrio da će se nastavak Osvetnika punim imenom zvati The Avengers: Age of Ultron, dobili smo još neke zanimljive informacije o projektu.

Ponovimo, Whedon će se ponovno primiti režije i scenarija kojim će ispričati novu verziju Ultronove priče. "Mnogi su zbog novog naslova pretpostavili da ćemo radnju temeljiti prema istoimenoj knjizi koja je nedavno izašla, no to nije slučaj. Sami ćemo kreirati Ultronovu povijest. Iskreno, iznenadilo me što su se ljudi začudili što ćemo raditi film baš o njemu jer je on jedan od najvećih neprijatelja Osvetnika. Budući da svi znamo da je tako, pokušat ćemo bolje pojasniti njegovo podrijetlo i ispričati malo drugačiju priču", rekao je Whedon.

Ultron je u stripovima robot kojeg je napravio znanstvenik doktor Henry Hank Pym (kasnije postaje Ant-Man) koji potom razvija vlastitu inteligenciju i posvećuje se uništavanju čovječanstva. Na tom putu mu smetaju Osvetnici protiv kojih će stvoriti Visiona.

"Ne očekujte Pyma u filmu jer nam za potrebe priče neće trebati", otkrio je redatelj te priznao da je od početka znao kako će nastavak biti o Ultronu: "Kad sam počeo raditi na prvom filmu nisam imao pojma kakva će radnja biti, samo sam znao da jedan film mora biti o Ultronu."

Osim toga, nastavak će biti mračniji jer nije jednostavno ekipu Osvetnika održati na okupu, a i mjesto radnje će se premjestiti iz Amerike u druge dijelove svijeta. "Veseli me i pisanje uloge za Hawkeyea (Jeremy Renner). Drago mi je što je njegov lik sada na pravoj strani."

Snimanje počinje u ožujku u Londonu, a još je poznato kako se od originalne ekipe jedino Loki (Tom Hiddleston) neće pojaviti u nastavku. Trenutno su u tijeku završni pregovori s Aaronom Taylorom-Johnsonom za ulogu Quicksilvera.

The Avengers: Age of Ultron bi se u kinima trebao početi prikazivati 1. svibnja 2015. godine.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala