Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posebna projekcija finala BrBa
Na poznatom hollywoodskom groblju fanovi će 29.9. moći pogledati prvu i posljednju epizodu dramske serije "Breaking Bad"

Posebna projekcija finala "BrBa"

Fanovi jedne od najboljih dramskih serija Na putu prema dolje već godinu dana 'oplakuju' što njihova omiljena serija završava ove godine, a producenti su se potrudili da finale mogu popratiti sa stilom, piše Empire Online!

Zvijezda serije Aaron Paul (Jesse Pinkman) još je u veljači dao naslutiti o zanimljivim planovima za finale serije da bi jučer na svom Twitteru potvrdio kako će i on osobno doći na hollywoodsko groblje s fanovima proslaviti završetak.

"29. rujna bit će prikazana prva i zadnja epizoda BrBa unutar samog groblja Hollywood Forever. Bit ću tamo! A vi?", tweetao je simpatičan mladi glumac. Rekao je i da će cijela ekipa serije biti tamo te da će poslije biti organiziran legendarni tulum, no zasad je Aaron jedini koji je potvrdio svoj dolazak.

No, nije finale serije jedino što će se prikazivati na tom groblju, nego će tijekom ljeta biti prikazani razni moderni klasici kao što su Pakleni šund ili Vrisak, međutim još nije poznato kako će se moći kupiti karte i po kojoj cijeni.

Budući da fanovi strahuju od pokolja u posljednjoj epizodi te je neizvjesno hoće li glavni likovi Walter White i Jesse Pinkman poginuti, ne postoji bolje mjesto od ovoga za dostajan kraj serije. Aaron je još napomenuo kako će svi prihodi od prikazivanja biti donirani za istraživanje raka te rehabilitacijskim centrima za ovisnost.

Podsjetimo, posljednjih osam epizoda serije počet će 11. kolovoza

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala