Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jim Carrey neće promovirati svoj novi film
Carrey je odlučio povući svoju potporu filmu "Kick-Ass 2" zbog pretjerane količine nasilja

Jim Carrey neće promovirati svoj novi film

Potaknut prošlogodišnjom pucnjavom u Sandy Hooku, Jim Carrey je odlučio povući svoju potporu filmu Kick-Ass 2. Glumac koji se u nastavku filma Kick-Ass, uspješnice iz 2010. godine, pojavljuje kao Pukovnik Stars and Stripes, neće sudjelovati u promociji filma, koji izlazi krajem ljeta.

Objasnio je kako je prosinačka pucnjava u srednjoj školi Sandy Hook, u kojoj je ubijeno dvadesetoro djece i šest učitelja, promijenila njegovo mišljenje o količini nasilja u filmu.

Universal Pictures, studio koji stoji iza Kick-Ass filmova, još nije komentirao Carreyeve izjave.

Film Kick-Ass 2 u hrvatska kina dolazi 12. rujna.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    1 0
    karter karter @ 24.6.2013. 22:37

     Kickass 1 je bio smiješno nasilna pizdarija, međutim amerikanci kako vidimo imaju strašne probleme s nasiljem iz čistog razloga što dok ujutro kupuješ namirnice u dućanu uz put kupiš sačmaricu, čisto da se nađe. I mogu shvatiti da je porast toga u zadnje vrijeme utjecao na carreya i to je u redu što je on napravio. Ne treba puno tim ludim amerikancima da popizde i počnu pucati po školi, pa vidimo onog jockera šta je napravio. Ne vjerujem da bi neko radi promcije tako nisko pao i spominjao masakr u školi. Pogotovo ne carrey koji i ovako ima masu para. Naravno ovim se ne zalažem za smanjivanje nasilja u filmu, problem je jednostavan ne prodavaj oružje uz pahuljice i mlijeko.

  • #3
    2 0
    olio olio @ 24.6.2013. 21:18

    čovjek nije rekao da je protiv filma već da ga neće reklamirat zbog nedavnih događaja u americi. čist oke...

  • #2
    0 4
    SilkyCoco silkycoco @ 24.6.2013. 13:06

    lily7, sve si rekla, svaka čast.

    Kad razmislim, i ja sam malo pukla zbog prvog dijela, užasno je nasilan to film. :(

  • #1
    9 2
    lily7 lily7 @ 24.6.2013. 12:51

    Bravo, Jim, podržavam tvoju moralnu odluku.

    Doduše, trebao bi se sad odreći i svih milijuna koje ćeš zbog tog filma zaraditi, čisto da zlobnici prestanu ogovarati. Također, malo jest čudno što si vjerojatno znao da će taj film biti nasilan jer je to ipak nastavak Kick-Assa, a ni ta pucnjava u školi nije bila prva pa je malo teže shvatiti zašto si uopće prihvatio biti dio nekog takvog filma, a sad ti je odjednom proradila savjest.

    Ali dobro, to su sve sitnice, važno je da će ova tvoja odluka promijeniti mnogo toga. Ja te potpuno razumijem - nekoć sam bila pacifist i sasvim normalna osoba, ali nakon što sam odgledala Kick-Ass, odjednom sam postala žedna krvi. Tako da je vrlo vjerojatno da bi me Kick-Ass 2 potpuno gurnuo preko ruba, a sad, zbog tvog odricanja filma, bit ću spašena. :)

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala