Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gillian Anderson iščekuje X-Files 3?
Glumica kaže kako tvorac "X-Filesa" C. Carter navodno već punom parom radi na scenariju za novi nastavak

Gillian Anderson iščekuje "X-Files 3"?

Foto: PR Photos


- Usudim se reći kako postoji jako velika šansa da je Chris trenutno u stvaralačkom, scenarističkom procesu, ali za to sve skupa treba jako puno strpljenja i prostora i uopće ne sumnjam kako će u jednom trenutku, kad za to dođe vrijeme, i kad on bude sretan s tim, "X-Files 3" ugledati svjetlo dana - kazala je Anderson, poznatija ipak najviše kao Dana Scully koja se zajedno s Davidom Duchovnyjem 2008. godine posljednji put vratila spomenutoj ulozi u filmu "The X-Files: I Want to Believe", drugom filmskom dijelu baziranom prema popularnoj, istoimenoj seriji, dok se prvi filmski nastavak s istom glumačkom postavom, pod jednostavnim nazivom "X-Files", prikazao 1998. godine.

Inače, kada je popularni sf tv serijal "X-Files" 2002. godine završio s emitiranjem nakon devet sezona, Carter je obećao kako će se vratiti, ali u filmskom obliku, što se i dogodilo, a sada je pitanje do kada.

Spomenimo i kako je tv serija "X-Files" tijekom svog dugogodišnjeg emitiranja nagrađena s čak 15 prestižnih televizijskih nagrada Emmy od čega se posebno mora izdvojiti i ona u kategoriji najbolje glavne glumice (Gillian Anderson). Serija je također sveukupno osvojila i 5 nagrada Zlatni Globus, od čega je 3 puta proglašena najboljom serijom godine, a 1997. godine uz to što je proglašena najboljom, njezini glavni glumci (David Duchovny i Gillian Anderson) proglašeni su najboljima u svojim kategorijama.

I naravno, ne zaboravimo: "Istina je oko nas"!

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala