Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za četvrtu sezonu serije Sex Education najavljuje kraj
Posljednja sezona hit serije na male ekrane stiže krajem rujna ove godine

Trailer za četvrtu sezonu serije "Sex Education" najavljuje kraj

Kao što se već pretpostavljalo, Otis Milburn (Asa Butterfield) i stanovnici Moordalea uskoro će se oprostiti od hit serije Sex Education jer je Netflix i službeno potvrdio kako će nadolazeća, četvrta sezona ujedno biti i posljednja.

Streaming platforma službenu je objavu o završetku serije objavila zajedno s novim teaser trailerom, koji nam obećava još puno smijanja i tonu radosti dok ne dođemo do kraja. Otis i Eric (Ncuti Gatwa), imaju novi plan za osvajanje škole Cavendish Sixth Form College i planiraju vatreno predstavljanje.

Trailer nam donosi Otisa na pozornici ispred svojih vršnjaka, ali ne samo onih iz srednje škole Moordale koji su se prebacili nakon što se škola zatvorila već i ispred onih iz Cavendisha, koji su na potpuno drugom stupnju razvoja od njih. Otis se nada ponovno otvoriti svoju kliniku za seks terapiju na koledžu te u svom govoru, koji je bio namijenjen predstavljanju njegove seks terapije, Otis govori o tome kako ne može prestati razmišljati o seksu. Stvari postanu neugodne kad izjavi da je sve što zna o seksu naučio od svoje mame.

Butterfield je prethodno najavio kako će ova sezona donijeti "evoluciju" serije s novom lokacijom i novom strukturom unutar koje ćemo gledati naše junake. U novoj se sezoni Viv (Chinenye Ezeudu) bori s prilagodbom u novom okruženju koje nije natjecateljsko, Jackson (Kedar Williams-Sterling) i dalje pokušava preboljeti Cal (Dua Saleh), Aimee (Aimee Lou Wood) uzima A-razinu umjetnosti, a Adam (Connor Swindells) razmišlja je li klasično obrazovanje stvarno pravi izbor za njega. Istovremeno Maeve (Emma Mackey) živi svoje fakultetske snove na sveučilištu Wallace dok Otis pati za njom, ali mora prihvatiti nove okolnosti.

Gillian Anderson, Mimi Keene, George Robinson, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thrakrar i Daniel Ings popunjavaju glumačku ekipu, a u novoj sezoni također glume Jodie Turner-Smith, Dan Levy, Thaddea Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Eshaan Akbar, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean te Imani Yahshua.

Seriju Sex Education stvorila je Laurie Nunn, koja se već posebno oprostila od fanova serije, sretna da ipak imaju prilike završiti seriju pod vlastitim uvjetima.

Finalna sezona serije Sex Education na male bi ekrane trebala stići 21. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala