Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon osam sezona upoznali smo majku!
U jučerašnjoj finalnoj epizodi popularne serije ''Kako sam upoznao vašu majku'' konačno smo mogli vidjeti majku na nekoliko sekundi

Nakon osam sezona upoznali smo majku!

Nakon osam dugih sezona, u jučerašnjoj epizodi konačno smo mogli vidjeti ''majku'' o kojoj cijeli svijet nagađa već godinama.

Ukoliko ste jedni od onih koji ne žele znati događaje unaprijed pripazite jer donosimo sliku i ime glumice koja ju je utjelovila!

Iako je nazvana samo kao ''djevojka sa žutim kišobranom'', fanovi serije Kako sam upoznao vašu majku znaju da je ovo najbolji trag koji govori o identitetu majke. Već se godinama priča o potencijalnoj glumici koja će utjeloviti famoznu buduću suprugu glavnog lika Teda Mosbyja (Josh Radnor) pa se za svaki ženski lik u seriji govorilo ''to je ona''.

Istina je kako producenti serije nisu znali koga će odabrati sve do posljednjeg trenutka. Odluka je na kraju pala na - nepoznatu glumicu!

Cristin Milioti se prvi put pojavljuje u seriji, a najpoznatija je po nominaciji za nagradu Tony u predstavi Once: A New Musical. No, ovo joj nije prva uloga na malim ekranima, mogli smo je često viđati u manjim ulogama u najpopularnijim serijama.

Sjećate se Catherine Sacrimoni, kćeri Johnnyja Sacka iz Obitelji Soprano? Ili djevojke koja je 2011. godine u seriji Televizijska posla pokvarila planove Liz Lemon (Tina Fey)?

Iz CBS-a su potvrdili kako nema sumnje - to jest majka, ali druge informacije su ostale tajna.

Posljednja, deveta sezona koja će s emitiranjem početi krajem rujna mogla bi se razlikovati od serije na kakvu smo navikli proteklih osam godina zbog promjene narativne strukture i dodatkom nove članice ekipe - majkom.

D.L.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 15.5.2013. 16:44

    ah - nisam baš sretna ... možda kad pogledam 9. sezonu (iako mi se više ne da) shvatim zašto neka nepoznata cura, koja nema veze s ničim (osim s kišobranom) postaje lik likova nad likovima ...

  • #1
    1 0
    SilkyCoco silkycoco @ 14.5.2013. 12:51

    Slatka je, drago mi je da na kraju nije neka ''glumica s A liste''. I nadam se da će deveta sezona biti bolja i da će se oprostiti od gledatelja kako se spada... :)

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala