Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zadnje epizode ''BrBa'' će šokirati gledatelje!
Kreator serije Vince Gilligan priznao je da nije znao kako će ''Breaking Bad'' završiti do posljednjeg trenutka

Zadnje epizode ''BrBa'' će šokirati gledatelje!

Snimanje jedne od najpopularnijih serija današnjice Breaking Bad završeno je 3. travnja, a trenutno su u tijeku završne ''pripreme'' prije zakazanog početka prikazivanja posljednjih osam epizoda.

U razgovoru za američki Vulture, scenarist i producent Vince Gilligan priznao je kako nije bio siguran kako će serija završiti. Rekao je kako su se ''mučili'' cijelu godinu kako bi priča dobila dostojan završetak jer je poznato kako su neke od najboljih serija ''propale'' baš zbog lošeg završetka (najbolji primjer su Izgubljeni i Obitelj Soprano koje su svojom zadnjom epizodom razočarale velik dio publike).

Gilligan je priznao i kako ne čita nagađanja svojih gledatelja jer smatra da se tako manje opterećuje. Kao primjer je naveo oštre kritike publike prema jednom od ženskih likova, Skyler White, jer nije imala nimalo razumijevanja za glavnog lika, Waltera Whitea.

U pisanju završnih scenarija najviše se oslonio na sebe i ono što bi on htio da se dogodi. Tako upozorava da će ove zadnje epizode šokirati i iznenaditi gledatelje, a bit će i nekih trenutaka koje smo mogli predvidjeti.

Vesele vijesti za ljubitelje ove serije je kako njezin završetak nije i konačan kraj jer su pregovori oko spin offa s likom Saula Goodmana pri samom kraju.

Vince Gilligan obećao je gledateljima kako je kraj serije – sretan. Za koga, saznat ćemo 11. kolovoza kada kreće prva od posljednjih osam epizoda.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala