Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Sulejman Veličanstveni pokorila 4. tv nagrade Antalya!
Glavna glumica Meryem Uzerli po drugi je put zaredom osvojila nagradu za najbolju glavnu ulogu

Serija "Sulejman Veličanstveni" pokorila 4. tv nagrade Antalya!

Foto: RTL

Glumci, producenti i redatelji turske serije "Sulejman Veličanstveni" doživjeli su još jedan uspjeh! Na najraskošnijoj dodijeli turskih televizijskih nagrada i svojevrsnoj turskoj inačici američke televizijske nagrade Emmy, četvrtoj po redu Antalya Awards, prošlog je tjedna serija "Sulejman Veličanstveni" osvojila najviše kipića: u nezavidnoj konkurenciji serija još je jednom proglašena najboljom serijom u Turskoj, glavna glumica Meryem Uzerli po drugi je put zaredom osvojila nagradu za najbolju glavnu ulogu u dramskoj seriji, dok su braća Yagmur i Durul Taylan osvojili nagradu za najbolju režiju. Glumcu Halitu Ergencu za dlaku je izmakla nagrada za najboljeg glumca u dramskoj seriji koja je pripala njegovom prijatelju Kenanu Imirzaliogluu, glumcu kojeg hrvatska publika pamti kao Ezela iz istoimene serije, dok je nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu osvojila glumica Zerrin Tekindor za svoju ulogu brižne Gulten u seriji "Nebo i zemlja".


Ekipa serije "Sulejman Veličanstveni" odlično se zabavljala i prije održavanja same ceremonije. Na crveni tepih pred mnoštvo reportera, novinara i fotografa pojavili su se zajedno, predvođeni Sulejmanom, odnosno Halitom Ergencom. Meryem i njezine kolegice svojim su izborom svečane toalete zasjenile muški dio glumačke ekipe koji je nosio smokinge. Najljepše haljine nosile su upravo Meryem i Pelin Karahan, odnosno Hurem i njezina kći Mihrimah, dok je glumica Filiz Ahmet, koja u seriji utjelovljuje lik kalfe Nigar, iznenadila sve haljinom kojom je otkrila svoje duge noge.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala