Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Leteći odred i Buđenje prvi put na CMC festivalu
Na CMC festivalu u Vodicama 14. i 15. lipnja sa novim pjesmama predstavit će se Leteći odred i Buđenje

Leteći odred i Buđenje prvi put na CMC festivalu

Foto: CMC

SPONZORIRANI ČLANAK

CMC festival ove će godine po prvi puta posjetiti legendarni Leteći odred i mlada grupa Buđenje.

Denis Dumančić i ekipa iz kultnog pop-rock benda za prvi nastup u Vodicama su izabrali najnoviji singl "Dao sam ti dušu" koji je nedavno krenuo u radijski eter, a riječ je o četvrtoj pjesmi Odreda snimljenoj za diskografsku kuću Croatia Records koja će se naći na skorašnjem novom albumu. Autori pjesme su Denis Dumančić (glazba i tekst), Fayo (tekst) i Igor Ivanović (aranžman i produkcija).

Podsjetimo, Leteći odred je prije godinu dana u eter plasirao singl "Možeš ti sve što hoćeš", zatim je uslijedio veliki hit "Svaki dan je s tobom poseban", ovoga Valentinova pjevali su o "Ljubavi", a "Dao sam ti dušu" još je jedna rokerska pjesma ljubavne tematike koja će zasigurno poharati radijski eter, a i dobro zagrijati vodičku publiku na festivalu 15. lipnja.
Sljedeći u nizu putnika na CMC festival je bend Buđenje. Nakon hita "Nema straha za nas", Darko Bakić i društvo nastavili su ljubavnu priču singlom "Ljubav nema pravila". Pjesma je već desetak dana na valovima radio postaja, a premijera spota bit će 29. travnja u vijestima CMC televizije. Radnja novog spota naslanja se na onu iz prošlog. Naime, glumci Nikolina i Antonio su nastavili svoju ljubavnu priču pod redateljskom palicom Darka Drinovca. Glazbu za pjesmu "Ljubav nema pravila" potpisuje Darko Bakić, tekst Mario Luketa i Darko Bakić, a za vrhunsku produkciju koja čini ovaj singl iznimno radiofoničnim, zaslužan je Igor Ivanović.

"Nismo neki festivalski bend, ali drago nam je što smo pozvani da nastupimo u Vodicama. CMC festival je nama svakako zanimljiv zbog promocije same pjesme, a bit će to sigurno i jedno lijepo novo iskustvo za cijeli bend", rekao je pjevač Buđenja Darko Bakić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala