Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney dan na RTL-u!
Sutrašnji dan je u cijelosti posvećen filmovima iz Disneyeve produkcije

Disney dan na RTL-u!

Foto. RTL

Disney, jedna od vodećih i najistaknutijih produkcijskih i medijskih kuća na svijetu, prvi puta je predstavljena davne 1923. godine, a danas je svijet zabave bez nje nezamisliv .

Disney i RTL su potpisali ugovor pa je na redu zajedničko osmišljen dan kojim će se Disneyeva produkcija prikazati u najboljem svjetlu i pružiti najbolje od tvornice zabave koja već dugo oduševljava generacije.

Sutra će najmlađi gledatelji od jutarnjih sati moći uživati u animiranim serijama. Prvi je na redu Aladdin koji živi u palači zajedno s princezom Jasmin. U brojnim avanturama, Aladdin i princeza susrest će lopove, zle čarobnjake, čudovišta, a izlaz iz mnogim nezgodnih situacija naći će uz pomoć Aladdinog pomoćnika, vjernog majmuna Abua, čarobnog tepiha, duha iz lampe te Jafarovog brbljavog papagaja.

Nakon Aladdina slijede nove avanture dvojca Timon i Pumbaa, dvojica junaka koje je iznjedrio animirani film Kralj lavova. To su svima poznati merkat Timon i bradavičasta svinja Pumba čiji je životni moto poznata pjesma Hakuna matata.

Zvončica i izgubljeno blago je još jedna animirana pustolovina za najmlađe. Zvončica, svima poznata iz Petra Pana, slučajno ugrozi veliko slavlje i svoj grad Dolinu vila te je prisiljena uputiti se na tajnu pustolovinu preko mora kako bi ispravila svoju pogrešku. Uz pomoć svog prijatelja Tibora i šarmantne krijesnice Munje, odlazi u novi svijet gdje otkriva najveće od svih blaga.

Prvi igrani film dana je obiteljska avantura Underdog o malenom psiću biglu kojem ludi znanstvenik Simon Barnister ubrizga eksperimentalnu otopinu pa životinjica dobije super moći i pobjegne iz doktorovog laboratorija. Pronađe ga bivši policajac i odvede kući sinu Jacku koji otkriva da psić nije običan, već da može govoriti. On postaje superpas koji spašava ljude od nevolja!

TV premijera High School Musical 3: Maturanti vesela je tinejdžerska komedija koja slijedi u poslijepodnevnom terminu. Treći dio nas vraća u srednju školu i upoznaje s maturantima u vrijeme posljednjih dana njihovog druženja prije odlaska na fakultet. Dan rastanka se približava pa društvo odluči producirati mjuzikl na školskoj pozornici u kojem iznose sve svoje nade i strahove vezane za budućnost. 

Dadilja: Nevolje u raju je još jedna TV premijera. Treći film Dadilja je prvi koji je nastao pod produkcijskom kontrolom Disneya. Romantična komedija za cijelu obitelj nastavlja priču o obitelji Cladwells koja ovoga puta putuje u Puerto Rico, gdje je pater familias osigurao posao. Dadilja je odbila poći na put pa zaposleni roditelji Jenny i Oiver moraju pronaći vremena za svoju tek rođenu bebu Sarah, svladati generacijski jaz među svojom djecom, biti uspješni u karijeri te držati svoju nestašnu djecu pod kontrolom.

Obiteljska zabava se nastavlja uz film Šašavi petak. Komedija je treće uskrsnuće Disneyeve obiteljske komedije iz 1976. prema romanu Mary Rodgers, u kojoj je glavna uloga pripala mladoj Jodie Foster. TV remake je snimljen i 1995. sa Shelley Long i Gaby Hoffman, a ovo je najnovija verzija u kojoj su uloge pripale poznatim glumicama Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan. 

Obiteljske čarolije nastavljaju se u 20 sati s odlično prihvaćenim Disneyevim remakeom  Začarana gdje ćemo vidjeti što će se dogoditi kada zla vještica pošalje princezu iz bajke u New York, a glavne uloge pripale su Amy Adams, Susan Sarandon i Jamesu Mardsenu. Ovdje klasična bajka susreće suvremenu romantičnu komediju na Disneyev način.

Za kraj Disneyevog dana slijedi obiteljska komedija Princezini dnevnici 2: Kraljevske zaruke u kojoj princeza Mia koja je napunila 21 godinu treba naslijediti baku na tronu Genovije što opet ne prolazi bez problema i zakulisnih igara. Uloge su ponovile prekrasna Anne Hathaway i Julie Andrews, legendarna glumica rijetko viđenog šarma i gracioznosti.

U maratonu fantazije, komedije i romantike, koji počinje u ranim jutarnjim i traje do kasnih večernjih sati, opustit će se i uživati čitava obitelj!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala