Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dexter - treća sezona na RTL2!
Ispod mračnog, tajanstvenog, nemilosrdnog i krvoločnog Dextera Morgana kuca ipak nježno i ranjivo srce

"Dexter" - treća sezona na RTL2!

Foto: RTL

Danju je plahi, ali predani detektiv, a noću strah i trepet serijskim ubojicama kojima presuđuje mimo zakona - on je Dexter, stručnjak za forenziku koji radi za policiju Miamija! Njegovu životnu priču nastavljamo pratiti u premijeri treće sezone.

Kako je moguće da čovjek zadužen za rješavanje najtežih zločina u Miamiju iste zločine čini noću u vlastitom aranžmanu? Gdje je granica između ubojice i klasičnog policijskog heroja koji hvata najgore kriminalce?


Prve dvije sezone kriminalističke serije "Dexter" odgovorile su na ova i mnoga druga, još nepostavljena pitanja. No, ako ste pomislili da ste shvatili kakav je zapravo glavni junak, treća sezona serije će vas itekako iznenaditi jer ispod mračnog, tajanstvenog, nemilosrdnog i krvoločnog Dextera Morgana kuca nježno i ranjivo srce koje još uvijek čezne za 'normalnim' životom. Nove epizode neće nimalo zaostajati u napetosti jer će Dexter, osim posvete novim ubojstvima, neočekivano uživati i u novostečenom prijateljstvu s pomoćnikom okružnog tužitelja, Miguelom Pradom, kojem će se povjeravati i priznati svoje najdublje skrivene tajne. Dexter će uživati u njihovom zajedničkom ubijanju kriminalaca, a svoje će prijateljstvo s Miguelom zapečatiti kumstvom na vjenčanju s Ritom. Sve će biti kao u bajci, sve do jednog dana kada Dexter shvati da ga je Miguel nasamario… Za to vrijeme, Dexterova sestra, Debra, nađe se u ljubavnoj nedoumici jer istovremeno hoda s novim partnerom Joeyem Quinnom i njegovim doušnikom Antonom Briggsom, a ostali kolege na tragu su novom serijskom ubojici koji svojim žrtvama skida kožu s tijela.

Temeljen na neodoljivoj uspješnici “Darkly Dreaming Dexter”, romanu Jeffa Lindsaya, "Dexter" je neuobičajena kriminalistička serija s primjesama trilera u kojoj glavni lik glumi Michael C. Hall, koji je za tu ulogu dobio brojne priznate nagrade poput Zlatnog globusa i SAG (Udruženja glumaca). Ostale uloge tumače Jennifer Carpenter kao Dexterova polu-sestra i detektivka Debra Morgan, James Remar kao Dexterov pokojni očuh Harry, Lauren Velez kao narednica Maria LaGuerta, David Zayas kao detektiv Angel Batista, C.S. Lee kao tehničar Vince Masuka, dok Julie Benz glumi je Dexterovu djevojku i buduću suprugu Ritu Morgan. Nova pojačanja u trećoj sezoni su izvrsni Jimmy Smits kao Dexterov najbolji prijatelj Miguel Prado, te Desmond Harrington kao detektiv Joey Quinn.


Serija je doživjela velik uspjeh među kritičarima, ali i publikom. To potvrđuju brojne nominacije za  najbolju dramsku seriju od njenog samog početka emitiranja (preko 50 nominacija u totalu) od kojih su sama serija, glumci, producenti, redatelji, scenaristi, grafičari i make-up artisti osvojili njih 22.

Kriminalistička drama "Dexter" vodi nas duboko u mračni um serijskog ubojice i prisiljava da se borimo s etičkom dilemom dok pokušavamo razlučiti dobro od lošeg. Je li Dexter uistinu toliko zao i nemoralan, gledatelji će moći doznati u novim, premijernim epizodama treće sezone koja se emitira od ponedjeljka 4. ožujka u 23:50 sati (pon-čet) na RTL2!
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala