Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Moderna obitelj - premijera 2. sezone na RTL 2!
U novoj sezoni očekuje nas puno zabavnih trenutaka, neočekivanih obrata i najluđih situacija u životu jedne velike obitelji

"Moderna obitelj" - premijera 2. sezone na RTL 2!

Foto: RTL

"Moderna obitelj" vraća se na RTL 2 novom sezonom u kojoj nas očekuje još više zabavnih trenutaka, neočekivanih obrata i najluđih situacija u životu jedne velike obitelji koja ne mari za vašu religijsku, seksualnu, kulturnu ili bilo koju drugu orijentaciju. Važno joj je da ste uistinu sretni!


Humoristična serija "Moderna obitelj“ opisuje svakodnevne zgode i nezgode klana Pritchett-Dunphy, ali kroz svojevrsno parodijsko-dokumentarno snimanje (tzv. mockumentary stil). Svaka epizoda prati događaje u tri naoko normalne obitelji koje se bore sa svakodnevnim životom u tipičnoj američkoj provinciji. Phil i Claire Dunphy (Ty Burrell i Julie Bowen) prolaze kroz tipičan proces odrastanja svoje djece Haley, Alex i Lukea (Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould) koji su ušli ili tek ulaze u tinejdžerske godine; Clairin brat Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) i njegov partner Cameron (Eric Stonestreet) odlično se nadopunjuju u vezi odgajajući posvojenu kćerkicu, ali istovremeno balansirajući između osobnih, poslovnih i obiteljskih vrednota; a tu je i Jay Pritchett (Ed O'Neill), Clairin i Mitchellov otac, koji se naizgled smekšao otkako je u braku s mladom i vrlo seksipilnom Glorijom (Sofia Vergara) koja je u njihovu vezu 'donijela' i svog čudnjikavog i prerano sazrelog sina Mannyja (Rico Rodriguez).

Baš kao i u prvoj sezoni, većina humorističnih dijaloga i tema kojima se bave članovi "Moderne obitelji“ u novoj sezoni temeljena je na iskustvima autora, scenarista i producenata Christophera Lloyda i Stevena Levitana, ali i samih glumaca.


Glavna glumačka postava ostala je ista – Ed O'Neill, Sofia Vergara i Rico Rodriguez tumače likove obitelji Pritchett, Julie Bowen i Ty Burell te klinci Sarah Hyland, Ariel Winter i Nolan Gould su članovi obitelji Dunphy, dok Jesse Tyler Ferguson i Eric Stonestreet čine nekonvencionalnu obitelj koja je posvojila malenu djevojčicu Lily iz Vijetnama. U drugoj sezoni u goste otkačenim obiteljima dolaze i Danny Trejo (filmovi 'Machete' i 'Opasan let') koji će glumiti sablasnog domara Mannyjeve i Lukeove škole, Mary Lynn Rajskub (serija '24') će biti Mitchellova bivša djevojka, James Marsden (film 'X-men') novi susjed Mitchella i Camerona, te Matt Dillon (filmovi 'Svi su ludi za Mary', 'Fatalna nesreća') koji će glumiti Clairinog bivšeg dečka, a vratit će se i glumica Shelley Long (serija 'Kafić Uzdravlje') koju smo već upoznali kao bivšu suprugu Jaya Pritchetta, a koja se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je njezin bivši sada u braku s neodoljivom Kolumbijkom.


Serija je svakom novom epizodom dobivala sve više poklonika, a zbog sve veće gledanosti  već se tri godine zaredom nalazi pri samom vrhu lista najboljih humorističnih formata. Autori, scenaristi, producenti i glumci svake se godine nađu na popisu nominiranih za prestižne kipiće, a dosad su osvojili skoro sve što se može u svijetu televizijskih nagrada – Emmy, Zlatni globus, Udruge scenarista Amerike, Udruge glumaca Amerike, Satellite…

Premijeru druge sezone "Moderne obitelji“, jedne od najzabavnijih humorističnih serija današnjice, potražite već sljedećeg ponedjeljka, 5. studenog u 22 sata na RTL 2!

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala