Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže balkanska verzija Seks i grada!
Pravo iznenađenje za sve gledatelje Nove TV, na ekrane stiže srpska serija "Žene s Dedinja"

Stiže balkanska verzija "Seks i grada"!

Foto: Nova TV

Radnje serije "Žene s Dedinja" odvija se u elitnom beogradskom naselju u kojem se upoznajemo s pričom o četiri moderne, ali potpuno različite žene. Čarna (Anđeljka Stević), Klara (Irena Mičijević), Valerija (Maja Noveljić) i Alisa (Lena Bogdanović) žive raskošan i naizgled ispunjen život, ali svaka na svoj način pokušava pronaći način kako ostvariti istinsku sreću.

Pojedini glumci ove serije već su poznati hrvatskoj publici. Goran Radaković imao je epizodnu ulogu u seriji "Naša mala klinika" i "Vratit će se rode", a mladog Milutina Miloševića gledatelji su nedavno mogli vidjeti u epizodnoj ulozi Tristana u hit seriji "Larin izbor".

Priča počinje kada se Čarna i njen suprug Martin Malbaš dosele u otmjeno ekskluzivno naselje Dedinje. Martin je velika glazbena zvijezda koja zauzima prva mjesta na top ljestvicama. Na Dedinju žive Klara, uspješna odvjetnica iz stare poznate obitelji, Valerija, domaćica koja se odrekla karijere zbog obitelji te Alisa, talentirana i uspješna umjetnica. Čarna se uskoro sprijatelji s ove tri žene.


Naizgled idiličan život dobrostojećih žena krije mnoge tajne, ucjene, seksualne afere, pranje novca, lažno očinstvo, varanje u kockarnici te jedan leš u Čarninom dvorištu. Sve tajne žena zna njihov zajednički psihoanalitičar, doktor Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica, koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica. Kao i sve žene, ove s Dedinja imaju mnogobrojne životne probleme.

Čarna ima opsesivnu potrebu da postane majka, Klara želju da se dočepa suprugovog novca, Valerija ima kompleks niže vrijednosti, a Alisa je ovisna o seksu. "Žene s Dedinja" su moderne, senzualne i posvećene težnji otkriti život koji bi ispunio praznine u njihovim životima.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    split64 split64 @ 20.10.2012. 20:57

    Ovo nije naša, balkanska kopija Kućanica ili Seksa i grada. Ovo je doslovno preslik nizozemske serije 't Gooische vrouwen (Hojske žene) koja je nizozemska kopija kućanica. Žene s Dedinja su, samo legalna, kupljena kopija toga. Preciznije, kupljen je scenario i dijalog liste, prevedeno je na naš jezik a izmjenjena su samo imena junakinja i lokacija. Znam, pošto sam ja to prevodio,

  • #4
    0 0
    pershaw pershaw @ 20.10.2012. 19:56

    Ako seriju  "Sulejman veličanstveni" neki interpretiraju kao najavu (ponovnog) turskog prodora

    što onda misliti o ovoj seriji?

  • #3
    1 0
    100004058701597 red joanna @ 19.10.2012. 18:27

    bezveze

  • #2
    3 0
    krnjevo krnjevo @ 19.10.2012. 18:19

    Zašto Balkanci ne mogu snimit nešto svoje, originalno? Ovo je, po svemu sudeći, bevanda od Sexa i grada i Kućanica, pa bih ja radije i pet puta gledala originale, nego srpsku kopiju. Nemojte se hvatat sad za riječ "srpsku", jer bih slično rekla i da su je snimali Hrvati.

  • #1
    0 0
    antek antek @ 19.10.2012. 15:19

    brace yourself....

Pogledaj sve komentare (5)
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala