Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za seriju Transporter Luca Bessona
Serija bi poput istoimene filmske franšize trebala imati zavidnu količinu akcijskih scena i privlačnih žena

Stigao trailer za seriju "Transporter" Luca Bessona

Već smo pisali o tv seriji baziranoj prema filmu "Transporter", a stvar sada ne samo da se zahuktala nego je već stigao i dugoočekivani trailer.

U trilogiji filmova glavnu ulogu tumači akcijski glumac Jason Statham kao Frank Martin, točnije plaćenik koji 'transportira' što god, bilo gdje, bez ikakvih pitanja u najbržem roku, za pravu cijenu. Ta ideologija proširila se i 'punila' sva tri filma iz serijala, dovodeći tako Franka u vrlo opasne akcijske situacije i probleme.

Filmove je napisao i producirao Luc Besson, a to se nastavlja i u televizijskoj seriji koju ko-producira HBO, HBO Canada, Francuski M6 i RTL. Izvršni producent je naravno Luc Besson koji je i tvorac serije. Glumac Chris Vance 'uskočio' je u ulogu Franka, a mađarska glumica Andrea Osvárt tumači glavnu žensku ulogu, bivšu CIA agenticu i Frankovu ljubavnu poveznicu. Jedini koji se vraća iz filma u seriju je François Berléand koji je utjelovio inspektora Tarconia, koji se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme.


Serija ima 12 nastavaka, a bavi se onime što Frank Martin radi najbolje, brine se da osjetljivi "paketi" stignu na svoje mjesto i u prave ruke bez da ih presretnu krive osobe. No, čak i u slučaju da ga krive osobe pokušaju presresti, onda se pobrine da im zada maksimalnu količinu problema i boli u velikim omjerima. Istaknimo i kako bi serija trebala (poput filmova) imati zavidnu količinu akcijskih scena, privlačnih žena i doslovno, a ako su vam se svidjeli filmovi, producenti garantiraju da će vam se svidjeti i serija (osim što nema Stathama).

Još uvijek nije poznato kada će točno serija krenuti s emitiranjem na televizijskim ekranima, ali do tada možete uživati u akcijski nabijenom traileru.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala