Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Naomi Watts u Opatiji započela snimanje filma o Lady Di
U Opatiji u subotu pala prva klapa filma "Caught In Flight"

Naomi Watts u Opatiji započela snimanje filma o Lady Di

Foto: PR Photos, HAVC


- Kao što znate, HAVC je obećao da će Hrvatska postati boutique destinacija za servisne koprodukcije. Bez trasha, samo kvaliteta. Želimo najbolje partnere, u mjeri u kojoj nam dopušta proračun za poticaje u ovoj inicijalnoj fazi. Naš test je vrlo strog i dopuštamo si izbirljivost. Lady Di danas, zatim HBO u rujnu, pa Pathe, ARTE/WDR i još nekoliko sjajnih produkcija, to su naši partneri u ovoj, probnoj godini, u kojoj ćemo uprihoditi “skromnih” stotinjak milijuna kuna - izjavio je Hribar.

Prema pisanju nekih medija, prva klapa filma pala je u središtu Opatije, a lokacije je odabrao Joshua Benedetti, “location scout” na hitovima “Harry Potter i Darovi smrti 1. dio”, “Muškarci koji mrze žene”, “Željezna lady i “Lov na losose u Jemenu”. Drama naslovljena “Uhvaćeni u letu” (“Caught In Flight”) bit će fokusirana na posljednje dvije godine Dianina života, prije tragične smrti u prometnoj nesreći u Parizu 1997. kad su je hvatali paparazzi.

U fokusu je princezina tajna ljubavna afera s doktorom Hasnatom Khanom. Lady Di će utjeloviti za Oscara nominirana (“21 gram”) glumica Naomi Watts (“Mulholland Drive”, “J. Edgar”), a Khana miljenik žena Naveen Andrews (“Neustrašiva”, TV serija “Izgubljeni”).

Plavokosa glumica priznala je da je prestravljena što će tumačiti tako visokoprofilnu ulogu, no zadatak je ozbiljno shvatila i preselila se u London uoči snimanja da se što bolje poveže s likom, piše Slobodna Dalmacija. Njezin pak budući filmski partner Andrews izjavio je kako je ona jedina glumica kadra portretirati lady Di.


Inače, Scarlett Johansson i Keira Knightley konkuriraju pak za dramu jednostavno nazvanu “Diana“, a u još neimenovanom filmu tumačica lady Di navodno će se odabrati između Carey Mulligan (“Sve o jednoj djevojci“) i oskarovke Charlize Theron. Ipak, “Caught In Flight” prvi će stići u kina. Premijera filma tempirana je za 20. veljače 2013. godine, i to u - Francuskoj.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    MaryJackie maryjackie @ 2.7.2012. 13:47

    Caught in Flight u ovom smislu znači Uhvaćeni u bijegu. 

    flight - the action of fleeing or attempting to escape

  • #1
    1 2
    karakteran karakteran @ 2.7.2012. 9:39

    ne znam da li prekrasna bijela super moderna jahta koju sam jutros vidio usidrenu na gatu ima veze s ovom viješću. "follow me V" - ne bi me iznenadilo da je netko iz filmse ekipe doputovao s njom ili im služi kao apartman tijekom snimanja ili da odrade koju turu krstarenja po otocima.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala