Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.9.
Nove epizode omiljenih serija i odlični filmovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 1.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Grantchester, HTV 2 u 20:15 sati
Na pragu Leonardove kavane pronađen je mrtav beskućnik. Geordie se ne može riješiti osjećaja da bi ta smrt mogla biti povezana s dva starija neriješena slučaja. Postoji li ubojica koji napada skitnice?

Inspektor Lynley, HTV 2 u 21 sat
Lynley je na bračnom putovanju u Meksiku kad se blizu poznatog turističkog mjesta u Essexu pojavi truplo mladog Azijca koje će izazvati brojne prosvjede protiv rasne politike i negodovanja islamskih fundamentalista.

Oslobođen, HTV 2 u 22:35 sati
Nakon Williamovih šokantnih priznanja, promijeni se raspoloženje prema Akselu, a zbog neočekivanog svjedoka Aksel ponovno proživljava staru traumu.

FILMOVI

Diana - Intervju koji je šokirao svijet, HTV 1 u 20:15 sati
Otvoreni intervju s princezom Dianom u kojem je prekršila sve protokole i razotkrila traume i skandal života u kraljevskom kućanstvu.

Plaćenici 2, RTL u 21:55 sati
Snimljen s budžetom od 100 milijuna dolara te zaradom tri puta većom, film nam neće otkriti smisao života, ali će nam pružiti prvoklasnu zabavu iz ruku najvećih akcijskih junaka koji su se pojavili na filmskom platnu. Drugi dio je bio i bolje primljen od strane kritičara.

Portorikanske noći: dnevnik opijanja, HTV 3 u 22:50 sati
Polu-autobiografsko djelo ludog Huntera S. Thompsona i bavi se novinarom koji dolazi raditi u Portoriko, gdje uživa u obilju alkohola i lijepim ženama, te često upada u bizarne situacije.

Smeće, HTV 1 u 23:20 sati
Ovo je priča o korumpiranom policajcu, ovisnom o drogama, koji kroz manipulacije i halucinacije traži svoj put prema promociji na poslu.

Šifra U.N.C.L.E., Nova TV u 23:45 sati
Što se dogodi kada američki i ruski špijuni ujedine snage? Dogodi se film u stilu Jamesa Bonda koji će vas, osim nabrijanim scenama u kojima ne nedostaje akcije i oružja, nasmijati i zabaviti nadmetanjima tajnih operativaca!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala