Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Igra prijestolja se vraća u Hrvatsku!
Snimanje 3. sezone ove višestruko nagrađivane serije započinje u srpnju ove godine

"Igra prijestolja" se vraća u Hrvatsku!

Foto: hbo.hr

Potvrđeno je – hit serija "Igra prijestolja" iz originalne HBO produkcije u novoj se sezoni vraća u Hrvatsku, čiji je prekrasan srednjovjekovni grad Dubrovnik u 2. sezoni poslužio kao idealna kulisa za Kraljev Grudobran.

Snimanje 3. sezone ove višestruko nagrađivane serije, zasnovane na ciklusu epskih romana „Pjesma leda i vatre“, autora Georgea R. R. Martina, počinje u srpnju ove godine, a produkcija će se i dalje bazirati u Belfastu te drugim dijelovima sjeverne Irske. Uz Hrvatsku, produkcija se vraća na još jednu dodatnu lokaciju iz druge sezone - Island. Maroko je najavljen kao nova, četvrta lokacija na kojoj će snimati nova sezona ovog uzbudljivog serijala.


Redatelji koji će raditi na 3. sezoni su redom: David Benioff i D.B. Weiss, Alex Graves, Michelle MacLaren, Dan Minahan, David Nutter te Alik Sakharov. Scenaristi koji se vraćaju i u novoj sezoni su David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman, George R.R. Martin te Vanessa Taylor. Odabir glumačke postave je u tijeku te će uskoro biti objavljen.

Podsjetimo se, serija "Igra prijestolja" je napeta priča smještena u fantastični svijet u kojem se, kao i u stvarnom, za vlast bore ambiciozni muškarci i žene. Tko god drži Željezno prijestolje, u Sedam kraljevina Westerosa, posjeduje nevjerojatnu moć, a radnja prati uspon i pad nekoliko obitelji koji tu moć žele pod svaku cijenu. Druga sezona serije se prikazivala na HBO-u u Hrvatskoj od 2. travnja do 4. lipnja ove godine, samo dan nakon američke premijere, a kompletna sezona je dostupna na internetskoj usluzi videa na zahtjev HBO GO.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala