Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pirati, štakori i Wall-e samo za gledatelje RTL-a!
RTL je potpisao ekskluzivan ugovor s korporacijom “Walt Disney" te nas ove jeseni očekuje niz filmskih poslastica

Pirati, štakori i Wall-e samo za gledatelje RTL-a!

Foto: RTL

RTL Hrvatska nedavno je s Disneyem potpisala ekskluzivan ugovor za Hrvatsku, koji uključuje više od 70-tak, velikom većinom kino naslova recentne i popularne ponude posljednjih godina, a među kojima su brojne TV premijere.

Već od ove jeseni, gledatelji će uživati uz najpopularnijeg pirata na svijetu, kapetana Jacka Sparowa čiji je lik maestralno oživio Johnny Deep i to u svim nastavcima: - "Prokletstvu crnog bisera" (The Curse of the Black Pearl), "Mrtvačevoj škrinji" (Dead's Man Chest) i "Na kraju svijeta" (At the World's End).  Za sve one pak koji uživaju u pravoj akciji, RTL Televizija će prikazati još jedan veliki filmski hit "Nacionalno blago 2: Knjiga tajni" (National Treasure 2: Book of Secrets), drugom dijelu avanture Jerryja Bruckheimera, gdje se pojavljuju i velike holivudske face poput Jona Voighta, Harveya Keitela i Helen Mirren, kao i „explozivni“ triler "Državni neprijatelj" (Enemy of the State) s Willom Smithom i Gene Hackmanom.


Crtići poput "U potrazi za Nemom" (Finding Nemo), Walli-e i "Juhuu-hu" (Ratatouille) zasigurno će biti posebna poslastica za najmlađe članove obitelji. Uz Nema, najmlađi će definitivno uživati uz "Priču o igračkama" prvom i drugom nastavku (Toy Story)!

Drugi dio "Kronika iz Narnija: Kraljević Kaspijan" (The Cronicles of Narnia: Prince Caspian), Andrewa Adamsona, kojemu pripadaju redateljske zasluge za prva dva nastavka „Shreka, oduševit će brojne obitelji koje će se naći pred malim ekranima. Obiteljska fantazija "Priče za laku noć" (Bedtime Stories), u kojoj se priče prije spavanja Adama Sandlera nekom čarolijom obistine, zasigurno je još jedan popularan naslov namijenjen  obiteljskoj zabavi. I tinejdžeri će naći nešto za sebe: "High School Musical 3 – Maturanti" (High School Musical 3: Senior Year), te "S tatom za vratom" (College Road Trip), u kojem je glavnu ulogu ponio Martin Lawrence, "Hannah Montana" (Hannah Montana: Best of Both Worlds) s tinejdžerskom zvijezdom Miley Cyrus, te mnogi drugi tinejdžerski hitovi.


Još jedna TV premijera i uspješan kino hit su "Divljaci na kotačima" (Wild Hogs) s Timom Allenom, Johnom Travoltom i Williamom H. Macyjem, kao bikerima iz predgrađa u potrazi za pustolovinom. Premijerno ćemo gledati i komediju "Underdog" (Underdog), o psu koji doživi nesreću u laboratoriju te dobije super moći. Glas je psiću posudio Jason Lee, a društvo mu pravi i James Belushi. 

Brojne TV premijere nastavit će se hororom "Iskonsko zlo" (Primeval), s Dominicom Purcellom iz „Zakona braće“, te fantastičnim trilerom "Izigrati smrt" (The Invisible), u kojem je Justin Chawtin ("Rat svjetova“) uhvaćen između svijeta živih i mrtvih.

Uz navedene, bit će prikazani mnogi drugi premijerni filmski hitovi. A svi obožavatelji serija "Uvod u anatomiju" i "Kućanice" mogu se opustiti jer će se popularni likovi vratiti na male ekrane ove jeseni u premijernim sezonama.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 1
    aya aya @ 21.8.2012. 13:54

    Ništa bez kabelske !

    Iako, još uvijek vrijedi ona "ljetna shema" ili ti ga "ljetna suša", dakle - davimo se u "retrovizorima", reprizinim reprizama i sl. Nadam se da će početkom jeseni krenuti na bolje....u nadi je spas.

  • #4
    0 0
    GreyLady greylady @ 21.8.2012. 13:49

    Pola ovih filmova me ili ne zanimaju ili sam ih već 3 puta gledala. Što se tiče serija, novije sezone se mogu gledati na Fox Life-u.

  • #3
    1 0
    100003871569517 moira milcic @ 20.6.2012. 21:20

    Ma blago nama 

  • #2
    2 0
    dxdy dxdy @ 20.6.2012. 10:13

    potpuno si u pravu... najgore je kad komentiras smece koje prikazuju RTL i Nova (i njihove "prikolice" RTL2 i Doma) a onda te jos ljudi napadnu kako su to odlicne serije (turske i ostale)... najgore je kad zapnu reemitirati neku seriju iznova i iznova a ne otkupe sve sezone (ili otkupe samo prvu i eventualno drugu nakon godinu dana a ne i ostalih 4-5)

  • #1
    4 0
    scheilinkin scheilinkin @ 19.6.2012. 16:04

    Iz Srbije sam, bio sam u Hrvatskoj pre par dana kod rodbine i nisam mogao da verujem koliko imate loš izbor, ne samo kanala, nego i samog programa na njima. RTL, Nov@ i RTL2 pola dana puštaju crtaće, ali one namenjene malim bebama bukvalno. Doma Tv neću ni da komentarišem - sami Turci i Meksikanci. HRT 1 i 2 koji su nekad davno bili pojam za odličnu televiziju sada su toliko dosadni da je to neizdrživo. Nekad je bilo obrnuto kad poredim srpske i hrvatske televizije, kod nas je bio haos ali sada kod nas vlada medijski rat. Imamo sedam nacionalnih televizija koje se bukvalno kolju ne bi li obezbedile najbolje filmove ili serije, Pretpostavljam da je u Hrvatskoj spas ko može da si priušti IPTV ili DTH satelitsku varijantu.

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala