Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snimljena pilot epizoda za novu dramsku seriju Glasnogovornici
Svaka epizoda serije, čija je radnja smještena u urbani Zagreb, opisuje jedno događanje kojim se PR-ovci bave u danom trenutku

Snimljena pilot epizoda za novu dramsku seriju "Glasnogovornici"

Foto: Ana Mihalić

Prošloga tjedna u zagrebačkom klubu Pepermint završeno je snimanje pilot epizode za novu dramsku seriju pod nazivom "Glasnogovornici".

Domaću seriju producira produkcijska kuća Interfilm, dok režiju i scenarij potpisuje mlada, nagrađivana redateljica Sara Hribar (25) te joj se kao ko-redatelj ovom prilikom pridružio i priznati mladi redatelj Filip Filković Philatz (28), autor sjajnih reklama kao i zapaženih, nagrađivanih video spotova za Hladno Pivo, Gibonnija, Edu Maajku, Urbana…


Naslovne uloge u ovoj, kako redatelji sami opisuju, dekadentnoj ansambl seriji o mladoj agenciji za odnose s javnošću tumače: Jadranka Đokić, Frano Mašković, Nataša Janjić, Mislav Čavajda, Marija Tadić, Dijana Vidušin i Stjepan Perić.

No, osim dobro uhodanog glumačkog tima, u ostalim ulogama, pojavit će se što renomirani, i mladi glumci poput Marka Cindrića, Marije Škaričić, Andreja Dojkića, Dražena Šivaka, Filipa Lozića, Karla Mrkše, Aleksandre Stojaković, Ivane Jovanović, pa čak i u maloj cammeo ulozi tajanstvene šankerice moći ćemo vidjeti i Jelenu Popović Volarić.

Radnja serije smještena je u urbani Zagreb, a u cijelosti se odvija na stvarnim lokacijama te se sadržajno bavi međuljudskim odnosima ljudi na pragu 30-ih godina kao i prvih životnih kriza koje su mladim protagonistima vrlo bliske.



Svaka, od niz epizoda, opisuje jedno događanje kojim se Glasnogovornici bave u određenom periodu. Serija obiluje ljubavnim, pa čak i nekim eksplicitnim scenama, no isključivo zato, kako pojašnjavaju autori, što se htjelo ići na čisti naturalizam i prikazati ljude, noćni život i sam Zagreb onakvima kakvi uistinu i jesu iza 23 sata.

Spomenimo i kako su "Glasnogovornici" u pilot epizodi ugostili i dio postave popularnog TBF-a; Mladena Badovinca, Sašu Antića i Luku Barbića koji vrlo autoironično tumače sami sebe. Tim putem predstavit će i svoj novi singl, čiji će spot biti ujedno i reklama serije, a kako je do premijernog emitiranja ostalo još nekoliko mjeseci, marljiva ekipa koja stoji iza "Glasnogovornika" i trenutno snima punom parom preostale uzbudljive nastavke, više detalja nije željela otkriti.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala