Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vlatka Pokos vraća se na male ekrane!
Pokos se vraća kao voditeljica lifestyle emisije "Živim sa stilom", koja se od srijede počinje prikazivati na 24sata TV-u

Vlatka Pokos vraća se na male ekrane!

Foto: Facebook

Atraktivna 42- godišnjakinja Vlatka Pokos, nakon više od deset godina, vraća se na male ekrane kao voditeljica lifestyle emisije "Živim sa stilom", koja se od srijede počinje prikazivati na 24sata TV-u.

- Urednica Nensi Profaca najavila mi je neke teme, ali i ja ću joj sugerirati i pronalaziti sugovornike, među kojima će biti ljudi iz javnog života. Neću biti samo voditeljica jer nisam čitačica blesimetra, nećemo ga ni imati – otkrila je Pokos za Večernji list. Istaknula je i kako će emisija biti o svemu što ima veze s načinom života modernog čovjeka, s naglaskom na lijepim stvarima koje život čine ugodnijim i temama o kojima se puno raspravlja, primjerice, pretjeruje li se u današnje doba s estetskom kirurgijom i botoksom.

Posebno je veseli činjenica što u "Živim sa stilom" neće biti tračeva. Posljednji koji je čula o sebi bio je taj da je ugradila silikone u grudi, što ona oštro demantira. Osim toga Vlatka se osvrnula i na svoju nekadašnju karijeru na HTV-u.

- S HTV-a su mi se jednostavno u jednom trenutku prestali javljati jer su me se željeli riješiti. Ne pozivaju me ni kao gosta u emisije, pod licemjernim izgovorima poput ‘Vi ste radili na Novoj TV’, a promoviraju zvijezde s drugih televizija. Nikad mi nisu ponudili ni gostovanje u showovima "Ples sa zvijezdama" ili "Zvijezde pjevaju", gdje bih se svakako dobro snašla – zaključila je Vlatka za koju su mnogi često govorili kako je bila i ostala jedna od ponajboljih domaćih TV voditeljica jer je gledatelje osvajala svojom elokventnošću, ljepotom i simpatičnošću, posebice u emisijama kao što su bile "Sedma noć", "Pretežno vedro" i "Zlatni gong".

 L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala