Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


K-1 Rising s Cro Copom LIVE na Fight Channelu!
Novi K-1 počinje priredbom prikladnog imena Rising u Madridu na kojoj će se uz Cro Copa pojaviti druga najveća akvizicija Badr Hari

K-1 Rising s Cro Copom LIVE na Fight Channelu!

Piše: fightchannel.hr

Devet godina prošlo je od posljednjeg nastupa Mirka Filipovića pod okriljem K-1. Bob Sapp 2003. u Saitami bio je posljednji u nizu od četiri pobjede (Yanagisawa, Hunt, Bonjasky) prije nego je Cro Cop otišao u PRIDE i legendu.

Gotovo cijelo desetljeće kasnije Mirko Filipović nada se novom početku. Isto kao i K-1. Novi vlasnici najavili su ambiciozan projekt proboja na američko tržište. Tri od pet ovogodišnjih evenata održat će se u Sjedinjenim državama uključujući završnicu Grand Prixa u prosincu u New Yorku.

16 boraca za deseti K-1 MAX prvaka

Novi K-1 počinje priredbom prikladnog imena Rising u Madridu na kojoj će se uz Cro Copa pojaviti druga najveća akvizicija Badr Hari. U glavnom gradu španjolske počinje i borba za K-1 MAX naslov. Šesnaest boraca nada se odlasku u Tajpeh kako bi postali deseti K-1 MAX prvak u povijesti.

Od aktualnih pobjednika tu je samo Andy Souwer. Masato je preuzeo funkciju izvršnog producenta K-1, Buakaw nakon odlaska iz budističkog hrama rješava pravne probleme, a Giorgio Petrosyan i Albert Kraus nastupaju za suparnički Golden Glory.

Dvostruki pobjednik Souwer put prema trećoj kruni počinje protiv domaćeg borca Abrahama Roquenija od kojega je izgubio prošle godine u Malagi. Od ostalih mečeva osmine finala turnira do 70 kilograma izdvajamo revanš između Mikea Zambidisa i Chahida Oulada El Hadja. Sudeći po njihovom prethodnom epskom meču iz 2010. ovo će biti još jedan klasik. Nakon sedam uzastopnih poraza Gago Drago posljednji vlak za ostanak u prvoligaškom društvu traži protiv Andyja Ristieja.

U superborbama vidjet ćemo Badra Harija, koji je zasada odustao od boksačke karijere, protiv Brazilca Andersona “Braddocka” Silve. Nezaustavljivi It’s Showtimeov prvak Daniel Ghita bori se protiv Paula Slowinskog. Australac je u nizu od osam pobjeda, ali treba reći da je serija ostvarena uglavnom protiv slabije konkurencije od koje možemo izdvojiti ostarjelog Petera Grahama i Cartera Williamsa.

Sergej Laščenko oporavio se od poraza protiv Ghite u Zagrebu nokautom protiv Kandoussija na It’s Showtimeu, a na isti će način pokušati riješiti sljedećeg protivnika Rica Verhoevena.

Prijenos povratničke K-1 priredbe pogledajte na Fight Channelu u nedjelju 27. svibnja s početkom u 20 sati.

Fight card:

K-1 MAX Final 16:

Mike Zambidis vs. Chahid Oulad El Hadj
Andy Souwer vs. Abraham Roqueni
Artur Kyshenko vs. Su Hwan Lee
Xu Yan vs. Yasuhiro Kido
Gago Drago vs. Andy Ristie
Yuji Nashiro vs. Reese McCallister
Harut Grigorian vs. Murthel Groenhart
Longern Superpro Samui vs. Chris Ngimbi

Super Fights:

Badr Hari vs. Anderson Silva
Mirko Filipović vs. Loren Javier Jorge
Daniel Ghita vs. Paul Slowinski
Rico Verhoeven vs. Sergei Laschenko

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala