Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Saint Etienne i Spiritualized na prvom Glory Dayz festivalu
Zagreb dobiva jesenski indoor glazbeni festival, koji će se održati na Velesajmu 28. i 29. rujna

Saint Etienne i Spiritualized na prvom Glory Dayz festivalu

Foto: Facebook

Zagreb je dobio novi glazbeni festival, Glory Dayz, koji će se održati 28. i 29. rujna na zagrebačkom Velesajmu, a među najavljenim imenima su Saint Etienne, Spiritualized, Peter Hook & The Light (ex-Joy Division, New Order) i mnogi drugi, prenose domaći mediji.

Jesenski indoor festival pokreće diskografska kuća Menart, a osim zvijezda iz inozemstva nastupit će i Svadbas, Nipplepeople, Pavel, Darkwood Dub, New Wave Syria, Kimiko, Intruder i drugi.

Datum održavanja festivala sugerira da kralj ljeta ne mora i ne smije uvijek biti sumorni povratak u grad nakon morskih valova jer pred nama su neke nove sezone i neki novi događaji, kažu organizatori.

Najzvučnije ime festivala svakako su britanska pop grupa Saint Ettiene. Legendarna grupa krajem svibnja izdaje novi album Words and Music By Saint Ettiene, najavljen singlom Tonight. Bit će to njihov 8. album u više od 20 godina dugoj karijeri.

Spiritualized, britanski space rock bend, najpozantiji je po svom albumu Ladies and Gentlmen We're Floating in Space, a upravo im je izašao sedmi studijski album Sweet Heart Sweet Light.

Peter Hook britanski je basist, glazbenik i autor koji je sredinom '70-ih zajedno s Bernardom Sumnerom osnovao kultni Joy Division. Nakon smrti Iana Curtisa, ostatak benda oformio je bend New Order i Hook je u njemu bio sve do 2007. godine. Trenutno je na turneji sa svojim bendom The Light s kojima izvodi albume Joy Divisiona.

Ulaznice kreću u prodaju 17. svibnja na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

Cijene ulaznica:
Samo prvih 300 ulaznica: 200 kuna
Do 1. srpnja: 240 kuna
Od 1. srpnja do 1. rujna: 270 kuna
Od 1. rujna do 27. rujna: 290 kuna

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala