Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nogomet: Barcelona - Real
Da li je jedan od najvećih trenera današnjice Jose Mourinho napokon pronašao recept protiv trupa uglađenog gospodina Pepa Guardiole, pogledajte na Areni.

Nogomet: Barcelona - Real

Ogromna je popularnost Barcelone i Reala u svijetu. Dok je Real najvoljeniji španjolski klub, sa armijom navijača od 6,8 milijuna (za razliku od barcinih 5,5), popularnost Barcelone van granica zemlje je ogromna. 57,8 milijuna Europljana tvrde da navijaju za Barcelonu.

Real je na 2. mjestu popularnosti sa 31,3 milijuna, Manchester United treći sa 30,6 milijuna itd. Očito je kako se nogomet prelio preko svojih granica i da floskula „support your local club“ polako odlazi u zaborav. Tako i u Hrvatskoj Blaugrana i Los Biancosi imaju vjerne armije navijača, koji će danas sa strepnjom iščekivati konačni rasplet, ili daljnje kompliciranje borbe za prvaka trenutno najmoćnije nogometne nacije Svijeta, Španjolske. U Ligi Prvaka Real je posrnuo u Munchenu, a Barcelona je popila gorku pilulu u Londonu, Chelsea je pokazao kako je uvijek imao igru za njih. Nešto što bi Real svakako želio naći, u novije vrijeme možemo slobodno govoriti o „kompleksu Barcelone“ kod nogometaša kraljevskog kluba. Ako ne računamo Kup pobjedu u produžetcima prošle godine, Real je 14 utakmica bez pobjede protiv Barcelone. Od 07. svibnja 2008. kad su Madrižani posljednji put pobijedili Barcelonu 4:1, Katalonci su ih pobijedili 9 puta, 4 susreta završena su remijem, a 32:12 gol razlika je najbolji pokazatelj barcine dominacije posljednjih godina. Da li je jedan od najvećih trenera današnjice Jose Mourinho napokon pronašao recept protiv trupa uglađenog gospodina Pepa Guardiole, pogledajte na Areni.  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala