Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.3.
Nove epizode omiljenih emisija, a od filmova izdvajamo novije naslove od kojih se ističe Oskarom nagrađena avantura "Sve u isto vrijeme"

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Nakon probijanja leda i uspješno odrađenih prvih transformacija, ove nedjelje će kandidati osme sezone uskočiti u nove cipele i u punom sjaju na pozornici iznijeti zadatke drugog tjedna natjecanja.

Real Madrid - Bijela legenda, HTV 2 u 22:10 sati
Između šestog i sedmog naslova proći će 32 godine. Tvrdoglava nepopustljivost i odlučnost omogućili su Realu da opet zasjedne na vrh Europe. Bijela legenda postala je globalna superzvijezda. No Real Madrid nije bio okrenut isključivo Europi!

FILMOVI

Sve u isto vrijeme, HTV 1 u 20:15 sati
Čim se pojavilo, ovo filmsko čudo najprije je osvojilo kritiku, a potom i publiku koja ga je obasula pohvalama i izvrsnim ocjenama te mu omogućila da skupi preko 260 različitih nagrada i priznanja na festivalima i drugim manifestacijama od čega čak 7 Oskara!

Sabotaža, RTL u 20:15 sati
Schwarzenegger je iskusni vođa elitne DEA jedinice koja upada u sigurnu kuću poznatog narko kartela. Nedugo nakon ovog uspješno obavljenog zadatka, članove njegove jedinice ubija nepoznati ubojica. Kad shvati da razlog ubojstava nije osveta Arni, osim što mora pronaći ubojicu, mora napraviti čistku i u svojim redovima.

Bijesan, RTL u 22:25 sati
Svakodnevni odlazak na posao za Rachel se jedan dan pretvorio u noćnu moru kad je srela stranca razočaranog u život koji je potom zaključio da će joj napasti sve ljude koje voli... samo zato što to može.

Tu sam pred tobom, Nova TV u 23 sata
Lou je obična djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala