Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rukomet: CO Zagreb - Kiel
Kiel u domaćem prvenstvu ima nevjerojatnih 27 pobjeda iz 27 utakmica, izgubiti od njih neće biti niti iznenađenje niti sramota, ovo su utakmice u kojima se može samo dobiti.

Rukomet: CO Zagreb - Kiel

Neuspjeh u polufinalu SEHA Lige nije prošao bez posljedica, ceh tog poraza platio je trener, Ivica Obrvan više nije trener Zagreba CO. Novi izborni dobro je poznat i igračima i rukometnoj javnosti, u četvrtfinalne susreta protiv Kiela Zagrebaše će povesti Slavko Goluža.

Tako će selektor hrvatske reprezentacije i proslavljeni hrvatski reprezentativac, mogli bi reći i učenik najtrofejnijeg hrvatskog trenera Line Červara, imati prilično lagan zadatak u slijedeća dva susreta. Zašto lagan? Tko može bilo rukometašima, bilo njihovom treneru bilo što prigovoriti ako ispadnu od momčadi koja suvereno vlada njemačkim i europskim rukometom? Kiel u domaćem prvenstvu ima nevjerojatnih 27 pobjeda iz 27 utakmica, izgubiti od njih neće biti niti iznenađenje niti sramota, ovo su utakmice u kojima se može samo dobiti. Za motiv se pobrinuo direktor kluba i manji Bog hrvatskog rukometa Zoran Gobac: „Trebali bismo imati šanse protiv Kiela ako se uzmu u obzir ove kazne koje ćemo odrezati igračima zbog poraza od Vardara. One će za naše uvjete sigurno biti drastične. Bit će takve da će ih debelo zagolicati. A pola novca od kazni mogu riješiti ako pobijede Kiel, a drugu polovicu ako osvoje hrvatsko prvenstvo i Kup bez poraza.“ Vidjeti ćemo može li ta stimulacija pomoći Zagrebu da napravi veliko iznenađenje ovog četvrtfinala. Podsjetimo, već su pobijedili Barcelonu u gostima, sigurno je da u njima ima snage za tako nešto.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala