Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rukomet: Siscia - Split
Četiri prvoplasirana kluba lige pridružiti će se Nexeu i Zagrebu u Ligi za prvaka, to su do sad osigurali Siscia, Poreč i Karlovac. Za 4. poziciju bore se Spačva, Buzet i Split.

Rukomet: Siscia - Split

Rukometna sezona u hrvatskoj ligi polako se primiče kraju, igra se zadnje kola a nikad završnica nije bila neizvjesnija. Četiri prvoplasirana pridružiti će se Nexeu i Zagrebu u Ligi za prvaka, to su do sad osigurali Siscia, Poreč i Karlovac , a za 4. poziciju bore se Spačva, Buzet i Split.  

Odabir utakmice je izvanredan, iako je Siscia osigurala prolaz u Ligu za prvaka, njihovi gosti rukometaši Splita, vode grčevitu borbu za 4. i posljednju poziciju koja vodi u raj Lige za Prvaka. Splićani su trenutno 4. i imaju bod više od Buzeta i Spačve, no u slučaju da momčadi budu bodovno izjednačene odlučuje međusoban omjer, a tu su Splićani slabiji i od Buzeta i od Spačve. Zato stoji poziv na njihovim stranicama, poziv na pobjedu u Sisku: „Sada više nema alternative. Nema isprika tipa dobili smo Karlovac, a ovi su se drugi u zadnjem kolu dogovorili pa nismo prošli. Sve to sada pada u vodu. Samo pobjeda protiv Siscie vodi u ligu za prvaka. Nije lako, nikad nije lako, ali na muci se poznaju junaci.“ Raspleta je mnogo, evo nekoliko mogućih scenarija: Buzet za prolaz dalje treba pobjediti Poreč (koji se već plasirao), ali Split i Spačva zato ne smiju pobjediti. Buzet prolazi i sa neriješenim, ako Split i Spačva izgube. Ukoliko klubovi budu izjednačeni, u međusobnom skoru Buzet je bolji od Splita, Spačva je bolja i od Buzeta i od Splita, ali u mini tablici sve tri momčadi (ako svi budu na istom broju bodova) najbolji je Buzet sa 5 bodova. Kako će Siscia odigrati protiv Splita, hoće li im ona dići rampu i zaustaviti ih, ili će se Splićani izboriti za Ligu za prvaka, pogledajmo na HTV-u 2.  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala