Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zaz u Zagrebu – rasprodano!
Koncert popularne francuske pjevačice i kantautorice u Zagrebu, koji će se održati 3. lipnja u Boćarskom domu, rasprodan je u točno četiri tjedna

Zaz u Zagrebu – rasprodano!

Foto: Facebook

Zaz je u manje od dvije godine postala ikonom današnjeg europskog zvuka, njezin koncert u Zagrebu koji će se održati 3. lipnja rasprodan je u točno četiri tjedna, a prodaja njezina dva albuma svakim danom je sve veća i veća.

Francuska pjevačica i kantautorica proslavila se hitom "Je Veux“, no s vremenom su i ostale pjesme s albuma, poput, "La Fee", "La Long de La Route", "Les Passants" osvojile radijski eter i publiku. Glazbeni miks jazza, šansone i gipsy swinga uz jedinstven glas osigurao joj je obožavatelje diljem svijeta i to različitog profila – od djece do starijih, od rappera do jazzera, a svi oni okupit će se i na zagrebačkom koncertu.


Glazbeni počeci Zaz obilježeni su pjevanjem po pariškim ulicama, dok u proljeće 2010. godine konačno privlači pažnju kritike i publike te postaje internacionalni hit. Nakon što je studijski album "Zaz" pokorio ljestvice prodaje i u našoj zemlji, Zaz se našla u društvu najprodavanijih izvođača poput Adele, 2Cellos, Lady Gage, a ona sama postala je najbolji francuski izvozni proizvod te svojevrsna ambasadorica francuske kulture i jezika. Nakon odličnog uspjeha prvog albuma, nedavno je izašao i live album s bogate koncertne turneje pod nazivom "Sans Tsu Tsou“.

Organizatori ovim putem žele naglasiti da su svjesni interesa koji vlada za koncertom Zaz i da rade na tome da se koncert preseli u dvoranu većeg kapaciteta, prenosi mtv.com.hr. Finalna odluka nije njihova, a o njoj ćete biti pravovremeno obaviješteni, dodaju.Do tada vas pozivaju da slušate njezina dva izdanja "Zaz“ i "Sans Tsu Tsou“ te uživate u jednom od najpopularnijih europskih vokala u posljednje dvije godine!

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala