Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Depp u filmu The Lone Ranger s mrtvim gavranom na glavi
Producent novog filma, Jerry Bruckheimer, tweetao je prvu teaser fotografiju dvaju glavnih likova iz filma

Depp u filmu "The Lone Ranger" s mrtvim gavranom na glavi

Foto: Twitter

Ukoliko vam make-up i kostim Johnnya Deppa djeluju poznato, možda je to zato što je za novi film ponovno surađivao s kostimografkinjom Penny Rose, koja je radila na sva četiri filma "Pirati s Kariba". Zapravo, čak je i redatelj novog filma, Gore Verbinski, režirao tri nastavka "Pirata". Penny Rose i Depp zajedno su stvorili image kultnog Jacka Sparrowa u Piratima, čiji lik i djelo kopiraju mnogi fanovi na raznim filmskim festivalima, kod kuće, maškarama i sl. Za novi film "The Lone Ranger" Depp na glavi ima mrtvog gavrana, a već je jasno i kako su njegov izgled stvorili zajedno te smo sigurni kako će i on postati kultan baš poput Sparrowa.

Producent filma "The Lone Ranger" Jerry Bruckheimer tweetao je prvu teaser fotografiju dvaju glavnih likova iz filma. Na njoj vidimo Armie Hammera ("The Social Network", "J. Edgar", "Mirror Mirror") u ulozi Johna Reida tj. The Lone Rangera i Johnnya Deppa u spomenutom kostimu u ulozi Indijanca Tonta, spiritualnog ratnika.


Ukoliko niste upoznati s već spomenutim likom, slijedi kratko objašnjenje. The Lone Ranger je maskirani, bivši, teksaški ranger koji se sa svojim Indijancem i kompanjonom Tontom bori protiv nepravde na starom američkom zapadu. Lik je zapravo ikona američke kulture te je bio prikazivan kroz niz reinkarnacija, od radijskih emisija, stripova, serija i filmova. The Lone Ranger je isto tako inspirirao i "The Green Hornet" u kojem je glavni lik zapravo sin Lone Rangerovog nećaka Britta Reida.

Spomenimo i kako se u novom filmu pojavljuju i Tom Wilkinson, William Fichter, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson i Helena Bonham Carter, a premijera filma je zakazana za 31. svibanj 2013. godine.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala