Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicolette Sheridan: Kako sam ošamarena, pa ubijena
"Očajna kućanica" Nicolette Sheridan tužila je producenta serije zbog fizičkog napada, nakog kojeg je ubio njen lik

Nicolette Sheridan: Kako sam ošamarena, pa "ubijena"

Nekadašnja zvijezda serije Očajne kućanice Nicolette Sheridan, koja je tužila producente za nepravedan otkaz i fizički napad, rekla je pred porotom da je bila šokirana i ponižena nakon što ju je udario u glavu autor serije Marc Cherry.

Kako prenosi BBC, zvijezda serije tvrdi da je njen lik Edie Britt 2009. godine u seriji ‘’ubijen’’ nakon što se ona žalila na Cherryjevo ponašanje.

Odvjetnici autora serije ističu da je to bila samo ‘’pljuska’’ kako bi Cherry dao smjernice glumici u vezi sa scenom koju snima. Sheridan traži šest milijuna dolara naknade za nepravedno otpuštanje i za fizički napad.

Glumica je na sudu rekla da je tijekom kraće rasprave o tekstu scene Cherry vikao na nju pitajući je što hoće i da ju je potom udario desnom šakom.

- To je bilo šokanto i ponižavajuće - rekla je glumica, dodavši da mu je rekla da nije u redu što ju je udario u glavu.

Ipak, istaknula je pred sudom da se Cherry kasnije pojavio u njenoj prikolici te da joj se izvinio. Glumica je također na sudu rekla da joj nikada nije spomenuto ubojstvo Brittove, sve do svađe sa Cherry. Cherry i televizija ABC demantirali su ove tvrdnje rekavši da postoje dokazi o odluci da Brittova bude ubijena i da je ona donešena mjesecima prije svađe sa Sheridan.

Popularna serija, koja se počela prikazivati 2004. godine, doživjet će svoj kraj u osmoj sezoni, koja se trenutno prikazuje u Americi.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala