Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nogomet: Tottenham - Manchester Utd
U prvom susretu protiv Manchester Uniteda Tottenham se nije dobro proveo. Nisu dobili 5 komada, ali i 3:0 poraz sigurno nije rezultat koji se očekuje od momčadi koja se bori za sam vrh.

Nogomet: Tottenham - Manchester Utd

Dobiti 5 golova nije lako, a Spursima je to ove sezone uspjelo već dva puta. Petarde su im uvalili Manchester City i u prošlom kolu Arsenal. Reakcija na poraz protiv Citya bila je sjajna, nakon toga nanizali su u 11 prvenstvenih utakmica 10 pobjeda i remi, slijedi li takva reakcija i nakon Arsenala?

U prvom susretu protiv Manchester Uniteda Tottenham se nije dobro proveo. Nisu dobili 5 komada, ali i 3:0 poraz sigurno nije rezultat koji se očekuje od momčadi koja se bori za sam vrh. No problemi Spursa protiv Uniteda imaju i deblju podlogu, ako bi se moglo govoriti o kompleksu, Tottenham zasigurno posjeduje kompleks Manchester Uniteda. 25 posljednjih susreta Spursi nisu pobijedili United. Skoro 12 dugih godina taje taj post u kojem je Tottenham upisao 20 poraza i osvojio tek 5 od mogučih 75 bodova. Zanimljivo je kako je utakmica protiv Arsenala bila prava replika susreta protiv Manchester Uniteda od 25. travnja 2009. kad su Spursi golovima Benta i Modrića poveli 2:0, a na kraju je slavio Manchester rezultatom 5:2. Ako mislite kako je to najgori preokret koji se dogodio Spursima, evo vam još jedan – 29. rujna 2009. na White Hart Laneu 36 038 navijača svjedočilo je vodstvu Spursa 3:0 na poluvremenu. U 2. djelu Manchester postiže 5 golova i time udara ozbiljne temelje ovog trenutnog tottenhamovog kompleksa. Mogu li ga Spursi napokon privesti kraju, pogledajte na Sportklub televiziji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala