Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pojavio se prvi isječak iz filma The Amazing Spider-Man
Redatelj dugoočekivanog Spider-Mana, Marc Webb, naglasio je kako ovo nije remake filma Sama Raimija

Pojavio se prvi isječak iz filma "The Amazing Spider-Man"

Foto: filmtrophy.com

U javnost je, na oduševljenje mnogih, pušten prvi isječak iz dugoočekivanog filma "The Amazing Spider-Man". U spomenutom videu u trajanju od ravno 46 sekundi, prikazan je Peter Parker (tumači ga Andrew Garfield) koji pokušava ući u zgradu Gwen Stacy (nju tumači Emma Stone), ali ga pritom zaustavlja vratar, koji ga ne želi propustiti.

Kako smo već ranije pisali, cjelokupna radnja filma redatelja Marca Webba vrti se oko sazrijevanja glavnog junaka Petera koji između ostalog otkrije misterioznu aktovku te započinje istragu o svojoj prošlosti i davno nestalim roditeljima, ne bi li doznao kompletnu istinu. Cijelo to vrijeme paralelno se suočava s otkrivanjem svojih supermoći koje posjeduje, ali i ljubavnom romansom s razrednom kolegicom Gwen.


- Vrlo je važno da na neki način iskomuniciramo i naglasimo kako ovo nije remake filma redatelja Sama Raimija. Ovo je jedan sasvim novi teritorij, na neki način neispričana priča, novi negativac te jedan sasvim drukčiji Peter Parker - naglasio je Webb te nadodao kako mu je cilj zapravo bio stvoriti svijet u kojem se mogu osjetiti sve te silne emocije.

- U filmu se provlače izrazito mračne emocije. Imamo i izdaju i tragediju, ali i humora, kao i romance - rezimirao je redatelj filma "The Amazing Spider-Man" koji se u kinima očekuje 3. srpnja u tri verzije; 3D, IMAX te standardno kino prikazivanje.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala