Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nogomet: Ajax - Manchester Utd
U šesnaestini finala Europske Lige, gledati ćemo dvoboj dvije gubitničke momčadi iz Lige Prvaka, Manchester Uniteda i Ajaxa.

Nogomet: Ajax - Manchester Utd

U šesnaestini finala Europske Lige, gledati ćemo dvoboj dvije gubitničke momčadi iz Lige Prvaka. Manchester Uniteda je herojski izbacio Basel, ispisujući najljepše stranice svoje povijesti, Ajaxa je pomogao izbaciti Dinamo, ispisujući … hm, također stranice svoje povijesti.

Naime Dinamov „slavni“ poraz od Liona, pomogao je Francuzima da nadoknade ogroman zaostatak u gol razlici i preskoče Ajax na 2. poziciji skupine D. Ljutnju Nizozemaca ipak ne razumijem, nisu se ni oni proslavili domaćim 0:3 porazom od rezervi Reala. To otprilike ocrtava i raspored snaga prije ovog susreta. Manchester je daleko kvalitetnija momčad od Ajaxa i danas bi bio uvjeren u njihovu pobjedu, kad bih znao da ovo takmičenje nije sir Alexu Fergusonu samo gnjavaža.  Očito nisam jedini koji u to sumnja, jer je Manchester objavio i fergusonovu izjavu u kojoj tvrdi: „Želim jasno raščistiti da je Europska Liga natjecanje koje izuzetno respektiram i poklanjam mu punu pažnju. Stoga ću protiv Ajaxa izvesti jaku postavu, iako nam je osvajanje titule prvaka Engleske prioritet.“ Donekle i vjerujem treneru Manchestera, ali samo zato jer on uistinu ima samo utakmice protiv Ajaxa u sljedećem periodu, pa se nema za što ni čuvati. Ajax je prekinuo crni niz od 6 utakmica bez pobjede (5 poraza od toga), no imaju mnogo ozlijeđenih igrača, nisu u formi, ako Manchester zaigra kako zna, pitanje prolaska dalje riješiti će se već u Amsterdamu.   

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala