Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Cronenberg: Pattinson je senzacionalan u Cosmopolisu
Ovo je veliki skok u karijeri za talentiranog glumca kojeg se isključivo veže uz vampirsku franšizu "Twilight"

David Cronenberg: Pattinson je senzacionalan u "Cosmopolisu"

Foto: PR Photos

Redatelj David Cronenberg nahvalio je na sva zvona mladog glumca Roberta Pattinsona koji će se pojaviti u njegovom novom filmskom uratku pod nazivom "Cosmopolis". Cronenberg je Roberta opisao kao senzacionalnog glumca za kojeg je znao da će dostojno odraditi novu ulogu, unatoč statusu i poveznicama s vampirskom franšizom "Twilight".

- Uvijek nekako krene s osnovnim pitanjima. Koliko ima godina? Kako izgleda? Je li lik pomalo štreber, je li zgodan ili pomalo pokvaren? - prepričao je redatelj proces organiziranja kastinga za glavnog glumca u drami "Cosmopolis".


- Ovo je svakako veliki skok za Roberta u karijeri. I sam je to priznao. Zastrašujuće je jer do sada nije morao nikada sam cijeli film iznijeti od početka do kraja. On je doslovno u svakoj sceni! No, to je dobro za glumca, u biti zastrašujuće, ali dobro. Ne želiš se dosađivati, a s druge strane ne želiš biti ni previše samopouzdan - ispričao je Cronenberg koji stoji i iza hvaljenih filmova kao što su "The Fly", "A History of Violence", "Eastren Promises", "eXistenZ"....


- Ma Robert je zaista senzacionalan i sjajan. Stvarno vam kažem. On je izvanredan glumac, očito je i dokazano u filmu - zaključio je redatelj čiji se film očekuje iduće godine u kinima, a radnja filma prati multimilijunaša Erica Packera kojeg tumači upravo Pattinson, koji se vozi u limuzini i zapne u prometu u Manhattanu što dovodi do niza neočekivanih prevrata. Osim njega, u filmu se pojavljuje Marion Cotillard, Colin Farrell i Jay Baruchel.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala