Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michelle Williams: Nisam se osjećala uvijek sexy kao Marilyn
Da bi se što bolje pripremila za ulogu, Michelle je priznala kako je i u privatnom životu postala Marilyn Monroe

Michelle Williams: Nisam se osjećala uvijek sexy kao Marilyn

Foto: PR Photos


- Iskreno, ne, nisam se osjećala nimalo sexy. Kada su se gasile kamere, frizura, perika, kostimi... postojala je ta neka neobičnost s obzirom na tu osobu ispod svega toga. Možda jedino u onim trenucima recimo u kadi ili u onim scenama s mladićima, ali ne u njezinom svakodnevno životu - pojasnila je Williams u nedavnom intervjuu.

Da bi se što bolje pripremila za ulogu, Michelle je kazala kako je i u privatnom životu postala Marilyn Monroe. Istaknula je kako se nije baš previše bavila svojim tijelom ili pazila na težinu, iako je Monroe imala uvijek zavidnu tjelesnu figuru i obline.

Podsjetimo, drama "My Week With Marilyn" bazirana je na sjećanjima Colina Clarka, koji je bio asistent na snimanju filma "The Prince and the Showgirl" u kojem je Marilyn glumila s Laurenceom Olivierom.

Radnja filma, za koji režiju potpisuje Simon Curtis, smještena je u Veliku Britaniju, točnije u tjednu u kojem je Marilyn istovremeno snimala spomenuti film i bila na medenom mjesecu s piscem Arthurom Millerom. Tokom tog perioda, Clark je vodio dnevnik u kojem je dokumentirao i zabilježio svaki kontakt između dvoje glumaca.


Glavnu ulogu u filmu tumači Michelle Williams kao Monroe, dok je Kenneth Branagh utjeloviti Oliviera, ostale uloge u filmu su ostvarili Julia Ormond, Eddie Redmayne, Dougray Scott, Emma Watson, Judi Dench, Dominic Cooper...

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala