Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Schwarzenegger tweetao sliku sa seta filma The Last Stand
Arnie tumači šerifa Owensa koji je napustio L.A. zbog svoje prošlosti te se nastanio u gradić S. Junction

Schwarzenegger tweetao sliku sa seta filma "The Last Stand"

Foto: PR Photos

U današnje moderno doba, Twitter-profili poznatih osoba (ali i onih manje poznatih koji se nađu na pravom mjestu u pravo vrijeme) omogućava najbržu razmjenu informacija. Tako je Arnold Schwarzenegger tweetao fotografiju, na kojoj se vidi glumačka postava njegovog najnovijeg (i povratničkog) akcijskog filma "The Last Stand".

Na istoj Schwarzenegger izgleda kao ostarjeli čovjek od zakona koji radi kao šerif u jednom gradiću. Uz Schwarzeneggera na fotografiji možemo primijetiti i glumicu Jamie Alexander kao i Luisa Guzmana te Johnnya Knoxvillea.


U filmu Schwarzenegger tumači šerifa Owensa, čovjeka koji je napustio Los Angeles zbog svoje prošlosti te se nastanio u gradić Sommerton Junction koji se nalazi na samoj granici s Meksikom. Kako u njemu gotovo i nema kriminala, Owens živi lagodan život, sve dok ozloglašeni kriminalac i traženi narko-boss ne počne bježati iz Amerike prema Meksiku s hrpom taoca i malom vojskom njegovih opasnih pristaša. FBI i Američka policija imaju posljednju priliku zaustaviti kriminalca koji se kreće prem već spomenutom gradiću Sommerton Juctionu. Owens uz svoju neiskusnu i malu brojku ljudi, koju ima na raspolaganju, isprva se nema namjere miješati u zaustavljanje kriminalca, ali ipak na kraju prihvati tu odgovornost i priprema akciju koju producenti filma najavljuju kao najveći okršaj u filmskoj povijesti.


"The Last Stand" se tek počeo snimati, a premijera je zakazana za siječanj 2013. godine. U filmu se pojavljuju, uz već spomenute, i Zach Gilford, Forest Whitaker, Rodrigo Santoro, Eduardo Noriega, Peter Stormare i legendarni Harry Dean Stanton.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala