Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ben Stiller režira horor film!
Ben je iz romana "Summer" posudio samo likove, točnije Charity kojoj će pronalazak neobičnog predmeta osigurati neželjeni povratak u prošlost

Ben Stiller režira horor film!

Foto: PR Photos

Ben Stiller, glumac koji je najpoznatiji po ne baš toliko sjajnim komedijama ("Zoolander", "Tropic Thunder", "Starsky & Hutch"…) čini se da će ovoga puta u novom projektu stati malo i iza kamere. Kako piše strani portal Cinemablend, Stiller će tako režirati ni manje ni više nego horor film.

Naime, radi se o filmu pod nazivom "The Mountain" za koji bi se moglo reći da je u biti svojevrsna adaptacija prema romanu "Summer" iz 1917. godine autorice Edith Wharton. Izvorna priča romana fokusira se na mladu djevojku Charity i njezin buran i mučan život. Osim što joj je majka bila prostitutka, Charity se pokušava izdignuti iz svega toga, započeti normalan život, ali se spetlja s muškarcem koji je zaručen s drugom djevojku. Charity s njim i zatrudni, nakon čega se poželi vratiti u malo planinsko mjesto, otkuda joj sežu korijeni.


Sudeći prema svemu, roman baš i nije neki koncept za stvaranje horor priče, ali Stiller je iz spomenutog romana 'posudio' samo likove, točnije već spomenutu Charity. U "The Mountain" će ona navodno pronaći neobičan predmet koji će 'otključati vrata' njezine tajnovite prošlosti, a radnja će biti smještena na početak 20. stoljeća.

Scenarij za film je napisala Helen Childress, već poznata Stillerova suradnica na njegovom redateljskom prvijencu "Reality Bites", koja će raditi i na još jednom njegovom nadolazećem redateljskom uratku "The Snowy Day".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala