Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte novu glazbenu senzaciju Lanu Del Rey!
Nazivaju je 'gangsterskom Nancy Sinatrom', dok ona sama svoj stil opisuje kao 'Hollywood Pop/Sadcore'

Upoznajte novu glazbenu senzaciju Lanu Del Rey!

Foto: Facebook

U posljednje se vrijeme jedno novo glazbeno ime čuje češće od drugih, naime radi se o Lani del Ray. Opisujući sebe kao “gangstersku verziju Nancy Sinatre”, a svoju glazbu kao Hollywood pop/sadcore, Lanin autorski spot za pjesmu “Video Games” izazvao je veliku famu na You Tube-u. Nakon što je iz potpune anonimnosti dosegnuo čak pola milijuna pregleda, spot je zabranjen. Ali zločesta gospođica Del Rey, čiji se spot ipak uskoro očekuje i na MTV-ju, najavila je svoj ulazak na svjetsku glazbenu scenu u velikom stilu.



Lana Del Rey
odrasla je u mjestu Lake Placid, na granici države New York i tu se počeo “zahuktavati” njen jedinstveni glazbeni ukus. S 18 godina ostvaruje svoj san i seli se u grad New York, prenosi mtv.com.hr.

- Još od malena sam znala da ću se preseliti u NY. Sve predstavlja zadovoljstvo ovdje i sve moraš voljeti u ovom gradu. Svaki dan kad izađem kroz vrata svog stana shvatim da me New York nagrađuje za svu ljubav koju mu pružam - pojasnila je Lana, 24-godišnja Amerikanka nekad znana i kao Lizzy Grant.


Ponesena svojim simpatijama prema Davidu Lynchu, glazbi iz crno bijelih filmova iz 50ih, Coney Islandom, hip hopom i slomljenim srcima, pjesma “Video Games” nastala je kao svojevrsni mix svega ovoga.

- Ima nešto lijepo u svađi. Bilo kojoj svađi i osjećaju boli koji ona donosi. Govorim o vječnim ljubavima, onim koje vas obaraju s nogu, i o takvim pričama težim pjevati - zaključuje mlada pjevačica čijih se nekoliko pjesama može pronaći na YouTube-u prije službenog izlaska albuma početkom iduće godine.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala