Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel na Fejsu objavljuje skice novog Riddick filma
Novi film će kao i prvi nastavak imati R (restricted) rejting što znači da će biti krvav, nabrijan, pun nasilja i akcije

Vin Diesel na Fejsu objavljuje skice novog "Riddick" filma

Foto: Facebook

Serijal filmova o podvizima lika Richarda B. Riddicka (Vin Diesel), sudeći po postovima Vina Diesela na Facebooku, uskoro bi trebao dobiti novi nastavak. Diesel se mudro okoristio svojim profilom na spomenutoj društvenoj mreži (ima 27+ milijuna "lajkova") kako bi podijelio dio produkcijskog procesa kroz koji trenutno prolazi.

Popularnu franšizu započeo je redatelj David Twohym, koji bi isto tako trebao režirati i novi film, za sada nazvan samo "Riddick". Riddick, inače odbjegli zatvorenik koji je vrlo vješt u borbi i ima doslovno mogućnost gledanja u mraku, u prvom nastavku "Pitch Black", bio je samo jedan od likova u radnji, dok je u ostatku franšize postao glavni protagonist serijala.


On pak u nadolazećem nastavku biva ostavljen od svoje vrste na napuštenom planetu, gdje se mora boriti protiv nepoznatog neprijatelja, kako bi preživio i postao opasniji nego ikad. Ubrzo, niz lovaca na glave stižu na planet no, Riddick ih dočekuje s namjerom da im se osveti. Riddick se tako mora boriti kako bi preživio te se vratio na svoj planet Furya u namjeri da ga spasio od uništenja. Film se trenutno nalazi u fazi produkcije, a prva postaja je Kanada, gdje bi se trebao snimati veći dio filma. Ono što je bitno spomenuti je kako će novi film, kao i prvi nastavak, imati R (restricted) rejting u Americi, što znači da će biti krvav, pun nasilja, akcije i nabrijan...


Izgleda kako je Diesel sretan s produkcijom i zadovoljan sa skicama, tako da, na oduševljenje fanova, svako malo nešto novo objavi na svom službenom Facebook profilu.

- Dok sam ja radio na svom liku, redatelj i tim umjetnika su stvarali pozadinski svijet i stil filma. Svi znaju koliko volim skice u produkciji i storyboardove. Osjećam se kao klinac u dućanu sa slatkišima. Volim vidjeti ranu fazu kompjuterski generiranih scena i uvijek me fasciniraju. To je element koji uvijek dolazi do izražaja tek kada je film gotov, tako da se uvijek veselim vidjeti finalne scene - pojasnio je Vin Diesel.

Sigurni smo kako će obožavatelji budno pratiti Dieselov profil i njegove buduće skice te detalje iz produkcije. "Riddick" bi se u kinima trebao pojaviti tokom 2012. godine, a u njemu će uz Vina Diesela glumiti i Karl Urban.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    gestapo gestapo @ 7.9.2011. 18:54

    Riddickove kronike meni osobno je jedan od zescih sf-a(akcijskih) i gledal sam ga par puta jedva cekam nastavak!btw ima crtani film cak je i on dobar!

  • #3
    0 0
    Robs robs @ 6.9.2011. 22:06
    Planet tame je dobar film samo zato jer je "dobar film", a ne zbog dizela, s druge strane ridikove kronike su loš film, ušminkan holivudski blokbaster sa pogrešnim odabirom glumaca tj. glumica. Ne vjerujem da će 3 nastavak bit dobar. Naravno ne možemo mu zabranit da proba.
  • #2
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 6.9.2011. 16:09

    s velikim podrzavanjem pozdravljam ovaj R

    dosta mi je "sissy" akciskih filmova...

  • #1
    0 0
    ed_hunter ed_hunter @ 6.9.2011. 13:37
    Riddick je cool.
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala