Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jacques Houdek otišao se natjecati u britanski X factor!
Nakon što nije uspio u hrvatskom talent-showu "Idemo na Eurosong", Houdek će okušati sreću u V. Britaniji

Jacques Houdek otišao se natjecati u britanski "X factor"!

Iako je u Hrvatskoj izgradio uspješnu pjevačku karijeru, Jacques Houdek nikada nije krio kako bi volio uspjeti i u inozemstvu. Iako je nakon debakla na Dori najavio kako ima nekoliko ponuda inozemnih producenata, izgleda kako je Houdek odlučio početi iz početka i nije se ustručavao prijaviti u britanski talent show X factor, piše Jutarnji list.

U najavi nove, osme sezone britanske inačice popularnog svjetskog showa X Factor - The Next Generation, koja s prikazivanjem počinje već ovu subotu, 20. kolovoza na kanalu ITV, Jacques se pojavljuje u 8. sekundi, pred novim sastavom žirija.


Kada su hrvatski novinari upitali Houdeka o nastupu u showu koji gledaju milijuni ljudi, u početku nije ništa hito otkriti - Čuo sam za to i jako mi je smiješno. Mislim da je zapravo riječ jednom češkom pjevaču koji se slično zove, a navodno mi je čak i neki daljni rođak. Često nas zamijene - kroz smijeh je rekao Jacques. Ni njegovi najbliži suradnici nisu ništa znali o londonskom izletu Houdeka.

Britanski mediji koji prate X factor kažu kako je hrvatski pjevač otkrio je kako je došao da bi ostvario svoj san. Nakon što je izveo klasik Whitney Houston The Greatest Love of All, Jacques je rekao žiriju da je velika zvijezda u svojoj zemlji.

Talent show X Factor, koji je svog tvorca Simona Cowella pretvorio u medijskog mogula, jedan je od televizijskih projekata s najviše licenci u stranim zemljama u povijesti, a u Hrvatskoj se prikazuje na Novoj TV kao Supertalent.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala