Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao još jedan teaser trailer za horor The Woman In Black
Za Daniela Radcliffea ovo je prva velika uloga nakon Harryja Pottera, u novom filmu postaje odvjetnik

Stigao još jedan teaser trailer za horor "The Woman In Black"

Glumac Daniel Radcliffe utjelovio je čarobnjaka Harrya Pottera, kojeg je počeo glumiti kao jedanaestogodišnjak, a Potterov lik vodio je kroz odrastanje punih 10 godina. Mnogi su mu prognozirali sudbinu tumačenja iste ili slične uloge do kraja života, kako to obično i biva kod glumaca slične serijske filmografije.

No, prva velika uloga nakon Pottera, u Radcliffeovoj karijeri je upravo u nadnaravnom trileru i hororu "The Woman In Black". Film je baziran prema priči Susan Hill, a smatra se i klasikom u žanru priča o duhovima, premda je prvi put objavljena 1983. godine. Spomenimo i kako je film ujedno i remake istoimenog filma iz 1989. godine. Novu filmsku verziju Radcliffe opisuje kao spori, zastrašujući horor temeljen na snažnim likovima.


Priča u filmu "The Woman In Black" prati mladog odvjetnika Arthura Kippsa (Radcliffe) koji dobiva zadatak otputovati u daleko selo, kako bi razriješio papire preminulog klijenta. Dok Arthur radi na papirima klijenta u izoliranoj kući tog sela, paralelno počinje otkrivati i tragične skrivene tajne. Njegove sumnje u neobične stvari koje se događaju, još više su očite kada ugleda misterioznu ženu obučenu u crno. Kako od lokalnih mještana ne dobije nikakve informacije koje bi mu mogle pomoći, Arthur kreće sam u istraživanje pravog identiteta žene u crnom.

Film bi se u kinima trebao pojaviti u veljači 2012. godine, a režirao ga je James Watkins, proslavljen i kao redatelj "Eden Lake".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala