Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: I film Footlose doživio verziju za nove generacije
U kina uskoro stiže remake kultnog plesnog hita "Footlose" iz 1984. kojim se proslavio Kevin Bacon

VIDEO: I film "Footlose" doživio verziju za nove generacije

Nedavno je objavljeno kako se sprema remake Prljavog plesa za nove generacije, ali prije nego vidimo verziju za 21. stoljeće glazbenog hit filma '80-ih, prvo ćemo vidjeti kako izgleda moderna verzija jednog drugog velikog hita iz iste ere.

Teško je ponovno snimati klasike, no to ne znači da će ljudi prestati to raditi, pa bi tako uskoro u kina trebao stići remake filma Footlose. Ljubitelji kultnog filma iz 1984., u kojem je Kevin Bacon svojim Nike tenisicama obilježio plesno filmsko razdoblje 80-ih, sa skepsom čekaju novi film, a priča se ne bi trebala puno promijeniti.

Gradski dečko Ren MacCormack, doseljava se u provinciju Zapadne Virginije, gdje ga odmah etiketiraju kao dečka koji nosi samo nevolju. No, sve se to promijeni kada pokaže svoje "ubojite" plesne korake i zavede propovjednikovu kći. Naravno, nova verzija dostojno je nabrijanija, pa tako osim još više plesa i gole kože, vidimo i veliku eksploziju. Nema ništa bolje za finale plesnog filma kada na kraju eksplodira autobus.

Mladog MacCormacka glumi Kenny Wormald, koji će teško doseći letvicu koju mu je 1984. postavio Kevin Bacon u istoj ulozi. Dennis Quaid se pojavljuje kao propovjednik Shaw Moore, a njegovu kćer glumi Juliane Hough.

Novi Footlose potpisuje manje poznati Craig Brewer, a film u kina dolazi sredinom listopada.

Nakon moderniziranih verzija Prljavog plesa i Footlosea, još samo nedostaje remake Flashdancea, ali sigurno smo kako netko u Hollywoodu već kuje planove i za to.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala