Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Andrew Garfielfd je Nevjerovatni Spiderman
Upravo je izašao prvi foršpan za najiščekivaniji film ljeta 2012., najnoviji Spiderman, u kojem je Garfield Parker

VIDEO: Andrew Garfielfd je "Nevjerovatni Spiderman"

Čini nam se kao je deja vu vidjevši u prvom traileru za najiščekivaniji blockbuster ljeta 2012. mladog, krhog momka kojeg ugriza pauk, da bi on potom shvatio kako je dobio supermoći. Prošlo je samo devet godina otkad smo gledali Tobey Maguirea kako glumi Spidermana, a sada Andrew Garfield ide istim putem u najnovijem Spidermenu Marca Webba nazvanom Amazing Spiderman.

Osim Garfielda koji glumi Petera Parkera, u filmu glumi i Emma Stone kao Gwen Stacy, ljubavna čeznja mladog čovjeka-pauka. Redatelj Webb, pozbat po svojoj romantičnoj komediji 500 dana ljeta, slijedio je mračnu notu svog prethodnika Sama Raimia, no u ovom podvigu nema ništa lagano. U traileru vidimo usamljenički život mladog Parkera i turobne scene Peterovih prisjećanja na obitelj prije nego li su mu majka i otac poginuli dok je još bio dijete.

Amazing Spiderman u kina bi trebao doći u lipnju 2012.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    0 0
    Robs robs @ 22.7.2011. 20:37

    Iznenađen sam viđenim i mogu reči ugodno iznenađen. Ja sam valjda jedan od rijetkih kojemu se originalni film iz 2002 nije niti malo svidio, a isto tako ni nastavak, a treči dio nisam ni gledal.

    U ovom traileru sve izgleda u redu, mračniji je nema poznatih glumaca da mi odvračaju pažnju od činjenice jel film uopče dobar ili ne. Meni osobno Tobey Maguire nikada nije sjeo kao spiderman previše je ukočen, no shvačam zašto se svidio cijeloj populaciji tinejđerica od 2002 do danas. Nemojte me krivo shvatiti u Pleasantwilleu je bio savršen odabir glumca, no u spidermanu, božesačuvaj.

     Usput finta u traileru iz prvog lica je prehebena, vidim da igra Mirrors Edge ima svoj utjecaj u filmu kaj je odlična stvar, po meni je riječ o jednoj od najboljih igara ikada.

     Ovaj put možda odem u kino i dam šansu ovom filmu i zaboravim na onaj jad od prije i nikad niti ne pogledam treči dio.

  • #5
    0 0
    gestapo gestapo @ 21.7.2011. 23:16
    Tocno tak ,u potpunosti se slazem!
  • #4
    0 0
    mario mario @ 21.7.2011. 22:49

    "Meh " ... ali nije ni ona trilogija bila nešto extra tako da sigurno ne može biti gore.

    Super mi je ovaj pogled iz prvog lica u traileru.... Weeeeeeeeeeeeeee!!! I am Spiderman!

  • #3
    0 0
    HypnoToad hypnotoad @ 21.7.2011. 22:24
    Nisam pojma imao da se ovo snima, niti da je snimljeno. Još me više čudi ponovno vraćanje na nultu točku. Čemu sve to ako ne radi para? Po traileru jedino šta mogu da vidim jest da se provlači ona ista stara šablona u kojoj nekakav srednjoškolski outcast u trenu biva transformiran u heroja i spasitelja - i to ne svojim trudom i mukom da nešto promeni oko svoj trenutne bedne situacije u kojoj se nalazi, već instant ugrizom nekog laboratorijskog insekta - jer upravo se ova formula oduvek pokazala najboljom za privlačenjem hrpe zbunjenih teenagera u kina, a time i punjenja džepova.Jednostavno moramo da se pomirimo sa činjenicom da će era ekranizacije i prežvakavanja svakojakih strip junaka potrajati jako dug. Trebalo bi da se osnuje kakav međunarodni filmski komitet koji bi imao moć da stavi veto na hrpetinu remakeova i nastavaka određenih kultnih djela kinematografije, pa i da stavi veto zbog zadiranja i iskorištavanja materijala iz sfera drugih umetnosti. Kako bi bilo da meni padne na pamet "napisati" Zločin i kaznu, jer mislim da mogu bolje? Pa to nikome zdravom ne bi palo na pamet! Ista stvar treba da se uvede i za filmove. Btw, malo off topic, ali Uwe Boll je dokaz da bi postojanje ovakvog komiteta bilo potpuno opravdano.Denny Crane!
  • #2
    0 0
    gestapo gestapo @ 21.7.2011. 21:40
    Ja fakat nemrem vjerovati ocima kaj sam videl i cul,pa zasto ljudi bozji sve unistavate,ajde da je neko nakon 40 god rekel idemo napraviti tak nesto(mada ni onda)!kraj toliko strip junaka pa da nemogu nesto vec snimiti nego rade ruglo!I JOS TOME NAZVATI TO BLOCKBUSTEROM!
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala