Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznati filmski auti napravljeni u stilu Pixarovog crtića Cars
Old Red Jalopy napravili su nezavisno od Pixara, niz poznatih filmskih auta; Batmobile, DeLorean, Herbie...

Poznati filmski auti napravljeni u stilu Pixarovog crtića "Cars"

Prije gotovo 16 godina, Pixar je izbacio svoj prvi dugometražni animirani film u povijesti, a radilo se o filmu "Toy Story". Ono što je uslijedilo je nevjerojatan uspjeh koji se samo gradio; 11 filmova koji su prikupili nagrade i hvale sa svih strana koji su ujedno punili budžete bilijunima dolara. Iz godine u godinu, Pixar je postala kompanija na koju su se svi mogli osloniti jer su znali kako će izbaciti film visoke kvalitete, koji je miljama daleko od ostalih konkurentskih studija.
Gotovo je razočaravajuće kako je odjednom u 2011. godini Pixar podbacio s filmom "Cars 2 " koji je najlošiji film u njihovom katalogu te je vjerojatno i najlošiji visoko profilni animirani film u posljednje vrijeme.

Kritičari i fanovi su razočarani time kako "Cars 2" uopće nema duha i srca, no ipak, oduševljeni su odličnom animacijom i grafikom. Likovi i njihov šaroliki svemir, koji je Pixar još jednom uspješno stvorio, je zaokupio fanove diljem svijeta. Koristeći svoj poznati "štih" - tople pune boje, čiste linije i velike prijateljske oči, animatori su još jednom podarili život likovima u filmu i od automobila napravili prava topla bića. Od starih kamioneta, japanskih jurilica do robusnih vojnih džipova, raznovrsni auti dobili su život i svoju osobnost. Web stranica Old Red Jalopy koja izrađuje fanovske originalne plakate, napravili su nezavisno od Pixara, niz poznatih filmskih automobila u Pixarovom "Cars" stilu. Istaknimo kako vas njihov stil i detaljna preciznost može zavarati da se uistinu radi o službenim autima koje su napravili u Pixaru.

Popis automobila koje su Old Red Jalopy nacrtali je: Batmanov Batmobile, Bumblebee iz Transformersa, vremeplov DeLorean iz Back to the Future, Ecto-1 iz Ghostbustersa, General Lee iz The Dukes of Hazzard, Herbie iz Disneyevog serijala o bubi Herbie te Landspeeder koji vozi Luke u Star Warsima.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala