Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Pobjednica regionalnog Big Brothera je Marijana Čvrljak!
Marijana je odnijela kući 104.70 eura, a u napetom superfinalu nisu svi bili oduševljeni njenom pobjedom

VIDEO: Pobjednica regionalnog Big Brothera je Marijana Čvrljak!

Foto: RTL

Prva pobjednica regionalnog Big Brothera je Marijana Čvrljak iz Šibenika. Ona je izabrana između pet superfinalista kao dobitnica 104.700 eura.

U dugačkom i emocionalno prevrtljivom superfinalu za glavnu nagradu borili su se još Duško, Soraja, Horvat i Brendon. Soraja Vučeljić prva je napustila kuću Velikog Brata u spektakularnoj posljednoj emisiji, kojom je BB, nakon 104 dana, došao do velike završnice. Potom su kuću napustili Brendon, zatim i Horvat, da bi odluka o pobjedniku bila donešena između Duška i Marijane.

Udana Šibenčanka nije u prvi tren bila previše oduševljena pobjedom te je odbijala napustiti kuću, a s obzirom kako je protekla čitava emisija, nitko nije bio začuđen. Kako je emisija krenula, nakon što su voditeljice Marijana Mičić i Antonija Blaće "ožalovale" ovogodišnji BB, na scenu je stupio Nemeš, mogli bi smo reći, bivši dečko pobjednice Marijane. Iako je njihova veza obilježila ovogodišnji serijal, te je Nemeš rekao kako će biti uz nju, bez obzira na sve, sada je promijenio mišljenje.

- Drago mi je što sam mogao doći pružiti podršku Marijani, koju mogu nazvati glavnom glumicom ovog serijala, dok bude uzimala lovu. Ja sam imao devet iz glume na fakultetu, ona zaslužuje barem 15, Ja nikome nisam u kući nanio više zla nego sebi. Sad ja režiram i emisiju i film. Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to vidio kao romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune - rekao je Nemeš o Marijani i sve prisutne, uključujući voditeljice i Marijanu ostavio iznenađene.

Pomalo čudna i mučna atmosfera protezala se cijelim superfinalom, pogotovo nakon što su bivše sustanarke Bojana i Tamara uputile Marijani nekoliko neugodnih pitanja, aludirajući kako je nemoralna. Prilikom proglašenja pobjednice ni publika nije bila baš oduševljena, pa su glasnim hukanjem izrazili što misle o ovogodišnjoj pobjednici. Osim jedva polovice stanara koji su joj čestitali na pobjedi, te vrlo glasne Brendonove podrške, jedini koji je bio sretan zbog Marijane, bio je njen otac.

Čitavi show, koji se odvijao ispred BB kuće na beogradskom Košutnjaku, bio je ispresijecan nastupima velikih glazbenih zvijezda iz Hrvatske i Srbije, koje su televizijsku minutažu iskoristili kako bi predstavili ljetne hitove. Osim Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac, nastupio je Tonći Huljić sa svojim novim projektom Madre Badessa i Petrom Grašem te Severina koja je predstavila svoju novu poskočicu u balkanskom ritmu Brad Pitt.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    0 0
    crnisokol crnisokol @ 29.6.2011. 18:46

    To bi bilo točno da smo uređeno, civilizirano društvo u kojem, kako naši političari vole reći, institucije rade svoj posao ...ovako kako stvari stoje samo povećavamo imovinu naših dragih političara (pozdrav Sanader )...

    što se tiče Big Brothera, čestitam na promociji nemorala, pogotovo prostitucije i pederluka...

    a evo nam je bila gay parada nedavno za koju smo izdvojili koji milijun kunića...a i mogli su sve one policajce poslati u potragu za nestalom Antonijom i bolesnikom Paravinjom...

    ali ipak je naša policija pokazala zavidnu hrabrost prilikom osiguranja gay parada...fakat je trebalo okrenut guzicu prema njima  

  • #5
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 29.6.2011. 14:25

    Blakan je sve što obuhvaća crta povučena od planine Balkan u Bugarskoj, prema tome, naš Dubrovnik (jedan dio) bi zemljopisno spadao u Balkan, ali ostatak Hrvatske ne. No, mentalitetom, cijela Hrvatska bi bila balkan...

    Potpisujem sve gore navedeno za Big Brother.... Bože moj, Bože moj, zašto si ih ostavio?...

  • #4
    0 0
    zubak zubak @ 27.6.2011. 22:51

    ahhahaah,koja ekipa .Balkan,izjave i ta sranja,pederi ,skidanje,ma ajde tko vas tjera da dajete komentare.

    Inace bas me zanima di je Balkan,i dal ima neku podjelu na karti.

    Mozda je Rovinj na Balkanu ? ili Slavonski Brod ? Bajakovo ???????

    Pustite ljude na miru,uzeli lovu i boli ih kurac,tko hoce nek gleda tko nece ne mora.

    Jebiga,ja gledam Ezela pa to je jos veca sramota ,hahahahah

     Inace placajte sto vise poreza, tako se dokazuje ljubav prema HR,a ne laprdanjem.

  • #3
    0 0
    nora nora @ 27.6.2011. 21:47

    Ja bih samo dodala prigovor na Antonijin komentar: ''....Balkan u kojem živimo''.

    Draga Antonija, ovom izjavom svrstavaš cijelu Hrvatsku na Balkan jer nju predstavljaš u tom jadu od emisije. MI NE ŽIVIMO NA BALKANU! Srbija možda da. Balkan je u glavama pojedinaca (a očito i u tvojoj i tebi sličnima). Ti pojedinci će i nakon što (AKO) uđemo u EU ostati svojim mentalitetom na Balkanu i ništa ih neće moći izbaviti od tamo osim njih samih...

    Stoga, prije nego što izjavljuješ takvo što iz svojih usta, dobro promisli, pa onda promisli još jedamput i ne dopusti da ti jezik bude brži od pameti (što nije nimalo simpatično ni cool). Ili ostani na Balkanu, ali i govori isključivo u svoje ime, a ne u ime svih nas. 

    Inače, BB kao ni ostala sranja na TV-u jednostavno ne gledam niti ću ikad podleći takvoj primitivnoj 'zabavi' i masovnom zaglupljivanju. 

  • #2
    0 0
    gestapo gestapo @ 27.6.2011. 20:32

    Osobno mislim da danas televizija servira samo šrot nad šrotovima,po cijele dane sapunice i onda opet navecer,stalno repriziraju serije i filmove koje vec napamet znamo svi,bolje da ukinu televiziju!

    Ovo sranje BB vrijeda moju inteligenciju(koliku toliku) samim time sta je na tv-u u udarno vrijeme(ili bilo koje),ovo je nasa realnost REALITY PUN SEXA,PEDERA, KOJE JE SERVIRANO NASOJ DJECI I NAMA NORMALNIMA, osudujem i gadi mi se taj reality i njemu slicni i sve u vezi s njime!!!!

    koliko sam informirani od strane jadnika koji su to pratili  zapazio sam cinjenicu da stanari nisu smijeli pusiti u javnosti tak da djeca nevide striceke da pusiju  a kad je onaj srbin štancal rijecanku ili sibencanku i pedercina  koja se skidala to su prikazivali na tv-u bez cenzure  cak  u novinama  FUJJ I SRAMOTA!

     

    koji potresi,poplave,smak svijet dolazi u obliku realitya i cajki!!

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala