Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zatvorenik Dexter Isaac: Ja sam upucao Tupac Shakura 1994.
Reper, koji bi danas, da je živ, napunio četrdeset godina, u pucnjavi je, ispred studija u New Yorku, zadobio pet rana

Zatvorenik Dexter Isaac: Ja sam upucao Tupac Shakura 1994.

Da je danas živ, upravo bi napunio 40 godina. No na dan kada se fanovi Tupac Shakura obično sjećaju njegove glazbene ostavštine, pažnja je usmjerena na čovjeka imena Dexter Isaac, koji u intervjuu za portal AllHipHop priznaje kako je on pucao na popularnog repera 1994. u New Yorku, prenose američki mediji.

Tupac Shakur preminuo je 13. rujna 1996. godine, tjedan dana nakon što je na njega izvršen atentat. Taj slučaj je i dalje neriješen, ali sada se saznalo tko ga je pokušao ubiti 1994. godine, kada je Tupac zadobio pet prostrelnih rana.


Dexter Isaac služi doživotnu kaznu i tvrdi da je bio unajmljen da napadne slavnog repera za 2,5 tisuće dolara. Tvrdi da ga je unajmio hip hop menadžer Jimmy 'Henchman' Rosemond. Isaac je zločin priznao kako bi se osvetio naručiteljima napada

- Jimmy, čuvao sam tvoju tajnu godinama, šutio sam svih ovih 13 godina provedenih u zatvoru, služim doživotnu kaznu, svi ste mi okrenuli leđa. Sad bih htio raščistiti par stvari jer ne mogu više slušati vaše laži. Osim novca, James mi je za napad na Tupaca dao i da uzmem sav nakit koji sam našao kod njega, sve osim jednog prstena koji je on htio ostaviti sebi - rekao je Dexter Isaac koji je iza rešetaka zbog optužnica za ubojstvo, pljačke, prijevare i zastrašivanje svjedoka.

Isaac je rekao da danas žali zbog svega što se dogodilo te se ispričao članovima obitelji Tupaca, ali i Notoriousa B.I.G.-a. Naime, nakon što je on napao Shakura, došlo je do velike svađe između Tupacove i Notoriousove ekipe što je rezultiralo atentatom na Shakura 1996. godine te na B-I.G.-ja šest mjeseci kasnije.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala