Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Oprah: Do sljedećeg susreta!
Kraljica talk showa uveseljavala je gledatelje punih 25 godina - posljednju epizodu showa snimila je prije tjedan dana, a emitirala ju u srijedu

Oprah: Do sljedećeg susreta!

Foto: PR Photos, YouTube, oprah.com

Oprah Winfrey smatra se jednom od najutjecajnijih žena svijeta, a svojim popularnim talk showom uveseljavala je gledatelje punih 25 godina. Posljednja 5000. epizoda (podijeljena u tri dijela) "Oprah Winfrey Showa" snimila se prošli tjedan, a emitirana je u srijedu 25. svibnja.


Prilikom izlaska na scenu, kraljica talk showa nije mogla sakriti suze, te se obratila svojoj vjernoj publici i objasnila im koliko joj znače. Na snimanju završne epizode gostovale su i brojne američke pjevačke, glumačke i sportske zvijezde. Slavna voditeljica spektakl je priredila za 13 tisuća gledatelja u sportskoj dvorani United Centre u Chicagu. Među slavnim gostima bio je i Tom Hanks koji je ujedno bio i voditelj showa. Za voditeljicu su pjevale Beyonce, Alicia Keys, Stevie Wonder te glumac Jamie Fox. S omiljenom Oprom pozdravio se i Simon Cowell dok je među publikom sjedila i prevarena supruga Arnolda Schwarzeneggera Maria Shriver, koju je Winfrey ugostila i na snimanju prvoga dijela emisije.

– Čast mi je što sam tolike godine bio s ženom koja svaki dan mijenja ljudske živote. Promijenila si i moj život i zbog toga te volim – rekao je Stedman Graham s kojim je Oprah u vezi već 25 godina, a njegov govor ju je posebno ganuo.


Spomenimo i kako je u samo nekoliko prethodnih sezona, Oprah ugostila, Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle, bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha te obitelj preminulog kralja popa Michaela Jacksona. Donedavno je i držala prvu poziciju na Forbesovoj listi slavnih i najmoćnijih osoba svijeta, a s trona ju je maknula Lady Gaga.

No, Oprah nakon 25 godina i emitiranja posljednje emisije nikako ne objavljuje kraj svoje karijere i ere. Nastavit će ju putem vlastite televizijske mreže koja nudi 24-satni lifestyle program.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala