Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Intervju Harryja i Meghan s Oprah bit će prikazan u Ujedinjenom Kraljevstvu
Dan nakon CBS-ove premijere, 8.3., premijerno stiže i na naš RTL u 19:30h

Intervju Harryja i Meghan s Oprah bit će prikazan u Ujedinjenom Kraljevstvu

Foto: YouTube

Samo nekoliko dana nakon premijere trailera kontroverznog intervju Oprah Winfrey s princem Harryjem i Meghan Markle stiže vijest kako će emisija ipak biti prikazana u Ujedinjenom Kraljevstvu i to na kanalu ITV.

Navedeni kanal izgurao je primjerice Sky i Discovery te će platiti oko milijun funti za prava na CBS-ov specijal Oprah with Meghan and Harry koji je ujedno njihov prvi službeni intervju nakon napuštanja kraljevske obitelji.

Televizijska mreža BBC nije ni dala svoju ponudu za otkupljivanje prava, što ne čudi jer za ovu nedjelju, 7. ožujka, već u programu imaju kraljičino obraćanje javnosti (Queen's annual Commonwealth broadcast) pa bi bilo nezgodno da na istom kanalu ide po mnogima sporni intervju. Inače, kraljičin govor bit će emitiran samo nekoliko sati prije premijere Oprahinog intervjua na CBS-u.

Osim navedenog, Harry i Meghan nisu naklonjeni BBC-u zato što je još 1995. godine novinar Martin Bashir iskoristio krivotvorena bankovna izvješća kako bi princezu Dianu prisilio na intervju, dok su s druge strane naklonjeni ITV-u zato što je taj kanal bio jedini koji se s poštovanjem odnosio prema Meghan Markle. Konkretno, u listopadu 2019. godine ITV-ov novinar Tom Bradby jedini je iskreno pitao Markle je li ona dobro.

Emitiranje intervjua stiže dva tjedna nakon što je Buckinghamska palača službeno potvrdila da par više nije aktivni član kraljevske obitelji.

Specijal Oprah with Meghan and Harry na ITV-u će biti prikazan u ponedjeljak, 8. ožujka u 21 sat po lokalnom vremenu. Intervju u Hrvatskoj donosi RTL i to pod nazivom CBS predstavlja Oprah s Meghan i Harryjem također 8. ožujka i to u 19:30 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala